Ebru Gündeş, eşiyle barışmasına rağmen yüzüğünü çıkardı

Şarkıcı Ebru Gündeş, konserinden çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı. Bir süre önce eşi Reza Zarrab'tan ayrılma kararı alıp vazgeçen Gündeş'in evlilik yüzüğünü çıkardığı görüldü.

Şarkıcı Ebru Gündeş, Instagram hesabından fotoğraf paylaştı. ABD'de hapiste bulunan eşi Reza Zarrab'tan ayrılma kararı alıp bu karardan vazgeçen Gündeş'in evlilik yüzüğünü çıkardığı görüldü.

EBRU GÜNDEŞ EVLİLİK YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARDI

Eşinden ayrılık kararı alıp yeniden barışan Ebru Gündeş, İnstagram'dan paylaştığı fotoğrafta elinde aksesuar olarak kullandığı yüzüğün dışında evlilik yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Ayrılık kararından vazgeçmesine rağmen evlilik yüzüğünü çıkaran Gündeş, akıllara "yeniden boşanma kararı mı aldı" sorusunu getirdi.

giskakldhgkjsldf

REZA ZARRAB KİMDİR?

13 temmuz 1984 yılında dünyaya gelen Reza Zarrab aslen İranlıdır. Eğitimini Bakü’de tamamlayan Zarrab, 2006 yılında tamamen İstanbul‘a yerleşmiştir.

Zengin bir ailenin evladı olan Reza Zarrab, küçük yaşlardan itibaren ticaretle uğraşmaktadır. Armatörlük, kuyumculuk, petrol ticareti gibi işlerle uğraşan Reza Zarrab, kısa sürede servetine servet katmış özellikle de altın piyasasında nam salmıştır.

2010 yılında Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından biri olan Ebru Gündeş ile evlenen Reza Zarrab'ın bu evliliğinden Alara adında bir kızı vardır.

19 Mart 2016 yılında Amerika ziyareti sırasında gözaltına alınan Zarrab banka dolandırıcılığı ve kara para aklama suçunda 75 yıl hapis istemiyle yargılanmaktadır.

Son olarak Ebru Gündeş'in boşanma davası açmasıyla gündeme gelen Reza Zarrab halen New York’ta tutukludur.

Ebru Gündeş, eşiyle barışmasına rağmen yüzüğünü çıkardı ile ilgili etiketler Reza Zarrab ebry gündeş ayrılıyor mu yüzüğünü çıkardı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.