Ebru Destan kimdir? Kaç yaşında?

Mankenlik kariyerinden sonra şarkıcılığa geçen Ebru Destan müzik sektöründe de başarılı bir şekilde ilerledi. Aynı zamanda birçok yapımda da rol aldı. Ebru Destan kariyeri ile olduğu gibi özel yaşamı ile de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki herkes tarafından özel yaşamı merak edilen Ebru Destan kimdir? Kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol aldı? Kaç çocuğu var? Detaylar haberimizde...

Birçok yapımda rol alan Ebru Destan şarkıcılık kariyeri ile de vatandaşalar tarafından takip ediliyor. Müzik sektörüne girmeden önce Destan'ın modellikte yapmıştır.Hayatı merak edilen şarkıcı ve mankenin yaşamı araştırılıyor. Peki Ebru Destan kimdir? Kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol aldı? Kaç çocuğu var? Merak edilen sorularının cevapları detayları ile haberimizde...

DESTAN

EBRU DESTAN

Şarkıcı, oyuncu ve eski manken.

Mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa başladı. İlk albümü Sözümü Yemedim'i 2005 yılında Seyhan Müzik etiketiyle çıkardı. Albümün adı, yıllar önce albüm çıkaracağını söyledikten sonra bir türlü albümün çıkmamasına bir göndermedir. Albümün çıkış parçası "Tokat" ile müzik listelerinde başarı sağlamıştır. İki yıl aradan sonra ikinci albümü Ayrılık Soğuk İklim yayınlandı. Albümden yayınlanan "Boyfriend" şarkısı büyük başarı sağladı. 2008 yılında Ayrılık Soğuk İklim albümünü "Bu Konu Kapandı" şarkısıyla beraber "3 Vakte Kadar" adıyla tekrar piyasaya sürdü.

Mahallenin Muhtarları, Can Ayşecik, İlişkiler, Hesabım Bitmedi, Kurt Kapanı, Zor Hedef, Onun Dünyası gibi dizilerde irili ufaklı roller almaya başladı. 2000 yılında ise Kandemir Konduk tarafından senaryosu yazılan, Tunç Başaran yönetmenliğindeki Abuzer Kadayıf isimli sinema filminde Ebru Destan Sibel Turnagöl, Talat Bulut ve Metin Akpınar gibi isimler ile birlikte oynadı. Buradaki oyunculuk sınavından başarılı bir şekilde geçmiş oldu. Sonrasında ise uzun bir süre boyunca çok fazla ekranlarda olmadı. 2010 yılında Gani Müjde tarafından senaryosu yazılan Bekir Aksoy, Aslıhan Gürbüz, Hakan Yılmaz gibi deneyimli isimleri kadrosunda barındıran Yahşi Cazibe'ye konuk oyuncu olarak katıldı. Ayrıca Hayat Bilgisi ve Aliye gibi çok beğenilen dizilerde de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Burada oynadıktan 1 sene sonrasında ise o dönemlerde Show TV'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Survivor Ünlüler – Gönüllüler isimli yarışmada ünlüler tarafında yarışmıştır. Onun takımında Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Derya Büyükuncu, Zeynep Tunuslu gibi isimler de bulunmaktaydı. Bu yarışmadan ayrıldıktan sonra da iş adamı Mete Oktay İnan ile dünya evine girdi. Her ne kadar evlilik aşamasında pek çok farklı olaydan dolayı adı anılsa da evliliğinden Eylül 2012'de Oktay isimli bir erkek çocuğu doğurmuştur. Şimdilerde ise geçmiş dönemlerin aksine ekranlardan uzak durmakta ve vaktinin büyük bir kısmını ailesi ile geçirmeyi tercih etmektedir.

FİLMOGRAFİ

Yahşi Cazibe (TV Dizisi) (2010) (Konuk oyuncu)
Para=Dolar (2008)
Teberik Şanssız (2005)
Aliye (TV Dizisi) (2004) (Konuk Oyuncu)
Hayat Bilgisi (TV Dizisi) (2003) (Konuk Oyuncu)
Yeni Hayat (TV Dizisi) (2001)
Aşkına Eşkıya (TV Dizisi) (2001)
Abuzer Kadayıf (2000)
Canlı Hayat (TV Filmi) (2000)
Zor Hedef (TV Dizisi) (2000)
Onun Dünyası (2000)
Kurt Kapanı (TV Dizisi) (2000)
Kimsecikler (TV Dizisi) (1999)
Ayşecik (TV Dizisi) (1999) (Mısra)
Baba (TV Dizisi) (1999)
Şampiyon (TV Filmi) (1999)
Hesabım Bitmedi (TV Dizisi) (1998)
Unutabilsem (TV Dizisi) (1998)
İlişkiler (TV Dizisi) (1997)
Can Ayşecik (TV Dizisi) (1997)
Bu Sevda Bitmez (TV Dizisi) (1996)
Mahallenin Muhtarları (TV Dizisi) (1992)

ALBÜMLERİ

Sözümü Yemedim (2005)
Ayrılık Soğuk İklim (2007)
3 Vakte Kadar (2008)

MANKEN

Manken ya da model, sanat, moda veya reklam için poz yapan veya kendini sergileyen kişidir. Modellik; oyunculuk, dansçılık veya mim sanatçılığı gibi bir gösteri performansı alanıdır ancak kapsamının sınırları pek tanımlanmamıştır.

Mankenliğin moda, fitness, bikini, güzel sanat ve vücut mankenliği gibi türleri vardır.

TARİHÇE

Mankenliği meslek olarak icra eden ilk kişinin, Marie Vernet Worth adlı Parisli bir kadın olduğu konusunda yaygın bir kanaat vardır. 1853'te, modacı olan kocası Charles Frederick Worth'e yardım etmek için ilk profesyonel manken olmuştur.

ÇEŞİTLERİ

Mankenler çoğunlukla giysilerin tanıtımını yapmak için kullanılırlar. Modelliği genellikle iki kategoriye (fotoğraf modelliği ve podyum modelliği) ve aşağıdaki alt kategorilere bölünür:

İskele veya podyum modelliği
Medya modelliği (dergiler, gazeteler vb. için)
Moda kataloğu modelliği
Reklam modelliği
Basım modelliği
Sergi salonu modelliği
İç çamaşırı modelliği
Mayo modelliği
Fitness modelliği
Büyük beden modelliği.

SÜPER MODEL

Süper modeller, büyük projelerde yer alan, dolayısıyla oldukça yüksek gelire sahip mankenlerdir. Çoğunluğu kadın olan süper modeller saygın kabul edilen moda dergilerinde, kataloglarda ve defilelerde görev alırlar. "Süper model" tanımını ilk yapan kişi, idi.[2].

Diğer dünyaca ünlü kadın süper modeller arasında Miranda Kerr, Tricia Helfer, Ana Beatriz Barros, Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Gia Carangi, Lisa Snowdon, Tyra Banks, Adriana Lima, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Elle Macpherson, Elizabeth Hurley, Claudia Schiffer, Kate Moss, Gisele Bündchen, Twiggy, Karolína Kurková, Gemma Ward, Milla Yovoviç sayılabilir. Ünlü erkek modellere örnek olaraksa Tyson Beckford, Marcus Schenkenberg, Scott McGregor ve Evandro Soldati verilebilir.

FİTNESS MANKENLERİ

Fitness modelinin atletik ve sağlıklı bir vücut biçimine sahip olması gerekir. Fitness mankenleri vücut geliştirmecilere benzerler, ama kaslarının kütlesi daha azdır. Vücut geliştirmecilerle kıyaslandıklarında normal atletik insanlardır. Fitness mankenlerinin vücut ağırlıkları, genellikle moda mankenlerinin ağırlığına benzer (veya onlardan biraz ağırdır), ama daha az vücut yağı yüzdesine sahiptirler, çünkü ağırlıklarının sebebi kaslarıdır.

Ebru Destan kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Ebru Destan kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.