Dzeko: Cengiz'i tanımıyordum

Roma'nın forveti Edin Dzeko, Cengiz Ünder ile ilgili "Onu daha önce tanımıyordum. Umarım uzun yıllar burada kalır." dedi.

Skorer'in haberine göre, yeni takımı Roma'da patlama yapan, birbiri ardına attığı gollerle Serie A'ya damga vuran Cengiz Ünder'e takım arkadaşları da hayran kaldı. Başkent ekibinin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, dün gece Napoli'ye attığı golle toplam gol sayısını 6'ya çıkaran takım arkadaşına övgüde bulundu.

İtalyan ekibinin Boşnak forveti, Başakşehir forması giyen vatandaşı Edin Visca'nın kendisini Cengiz konusunda uyardığını belirterek şunları söyledi:

"20 YAŞINDA BUNLARI YAPMAK KOLAY DEĞİL"

"Cengiz'i daha önceden tanımıyordum. Sadece Visca ile oynadığını biliyordum. Visca bana ne kadar yetenekli olduğunu anlatmıştı. İlk günlerde yeteneğini gördük. Ayrıca karakterli birisi. 20 yaşında bu lige gelip de bir şeyler yapmak kolay değil. Ben ilk yılımda büyük sıkıntılar yaşamıştım. Bu kaliteli futbolcu umarım uzun yıllar Roma'da kalır ve burada forma giymeye devam eder."

Dzeko: Cengiz'i tanımıyordum ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma dzeko
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.