Düzce’de uyuşturucu operasyonunda ilginç anlar! / VİDEO

Düzce'de polisin düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yakınları basın mensuplarına saldırdı.

Edinilen bilgilere göre, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Kalıcı Konutlar Bölgesi’nde uyuşturucu satışı yapan 3 kişiyi takibe aldı. 6 ay süren takip sonrasında 3 kişi polis tarafından düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı.

Operasyonda 492 adet extacy hap, satışa hazır 8 fişek esrar maddesi, 1 adet el yapımı 9 mm tabanca ve bu tabancaya ait fişekler, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait fişekler ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 zanlı, İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye sevki sırasında yakınları, görüntü çeken basın mensuplarına saldırdı.

Düzce’de uyuşturucu operasyonunda ilginç anlar! / VİDEO ile ilgili etiketler Düzce uyuşturucu Operasyon inlginç anlar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.