Düşen helikopterimizin ilk görüntüleri geldi! /VİDEO

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında devam eden operasyonlar sırasında bugün saat 13:00 sularında ATAK helikopterimiz düştü. 2 asker şehit oldu. Helikopterin düşüş anına ait olduğu iddia edilen ilk görüntüler geldi.

Zeytin Dalı Harekatı’dan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait helikopter düştü. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterde 2 askerimiz şehit oldu.

"BUNLARIN BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDETECEĞİZ!"

Helikopterin düştüğünü ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndaki konuşmasında, "Bir helikopterimiz düşürüldü. Ama biz tabii bunların bedelini çok daha ağır ödeteceğiz. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunların bedelini misliyle değil katbekat fazlasıyla ödeyecekler" dedi.

İLK GÖRÜNTÜ GELDİ

Helikopterimizin düşüş anına ait olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı. ÖSO'nun çektiği iddia edilen görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla helikopterin dışarıdan herhangi bir saldırı olmadan teknik arıza nedeniyle düşmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Düşen helikopterimizin ilk görüntüleri geldi! /VİDEO ile ilgili etiketler Afrin helikopter zeytin dalı düşürülen helikopter görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.