'Dünyanın en güzel futbolcu eşleri' listesine giren ilk Türk!

Oyuncu Amine Gülşe, Arsenalli Mesut Özil’in kalbini çalmakla kalmadı; ‘Dünyanın en güzel futbolcu eşleri’ listesine de giren ilk Türk oldu. Gülşe, Shakira’nın zirvede olduğu listede 30. sırada yer buldu.

Arsenal'in Türk yıldızı Mesut Özil'in nişanlısı Amine Gülşe, yurt dışında da yıldızlaştı. ABD merkezli 'msn.com' binlerce insanın verdiği oy sonrasında belirlenen 'Dünyanın en güzel futbolcu eşleri' listesini yayınladı. Barcelonalı Gerard Pique'nin aşkı Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın birinci olduğu listeye güzel oyuncu Amine Gülşe de 30. sıradan girdi.

REKLAM TEKLİFİ YAĞMIŞTI

Mesut Özil'le aşkı Şubat ayında İngiltere'de belgelenen Amine Gülşe'ye bu ilişkinin getirdiği şans ilk değil… Öyle ki güzel oyuncunun ünlü futbolcuyla birlikte olduğu öğrenilir öğrenilmez birçok Alman ve İngiliz marka Amine Gülşe'ye reklam teklifleri yağdırmıştı.

twetwetwe

TÜRKLER GURURLANDI

Sosyal medyada da takipçi sayısını arttırıp 1 milyon barajına dayanan Amine Gülşe, 'Dünyanın en güzel futbolcu eşleri' listesine giren 'ilk Türk' olarak da farkını ortaya koydu. Eski futbolcu David Beckham'ın tasarımcı eşi Victoria Beckham ile Barcelonalı Lionel Messi'nin geçtiğimiz ay evlendiği model Antonella Roccuzzo'nun da yer aldığı listede ünlü oyuncu Amine Gülşe'nin de bulunması Türkler'i gururlandırdı...

'Dünyanın en güzel futbolcu eşleri' listesine giren ilk Türk! ile ilgili etiketler Reklam futbolcu eşleri en güzel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.