Eski 'çırak'tan Trump'a hakaret davası

ABD Başkanlığı görevini devralmaya hazırlanan milyarder işadamı Donald Trump'ı suçlayan televizyon şovunun eski yarışmacılarından Zervos, hakaret davası açtı.

ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a seçim kampanyası döneminde suçlamalarda bulunan kadınlardan biri tarafından hakaret davası açıldı.

Trump'ın daha önce sunduğu "Apprentice" (Çırak) adlı televizyon şovunun eski yarışmacılarından 42 yaşındaki Summer Zervos, hakarete uğradığı iddiasıyla yargıya başvurdu.

Zervos, "yalancı ve kadın düşmanı" olarak nitelendirdiği Trump'ın kendisinin "itibarını lekelediği ve iftira attığını" öne sürdü.

ABD'nin gündeminden düşmeyen kadın olarak gösterilen Summer Zervos, Trump'ın kendisi hakkındaki "yanlış ve iftira" niteliğindeki ifadelerini geri çekmesi ve özür dilemesi durumunda davasından vazgeçeceğini bildirdi.

Avukatı Gloria Allred ise Zervos'un yalan testinden geçtikten sonra dava açma kararı aldığını ifade etti. Summer Zervos, Donald Trump'ın kendisini iş olanaklarını görüşmek üzere çağırdığında taciz ettiğini iddia etmişti. İddiaları reddeden Trump ise kendisini suçlayan kadınları "korkunç yalancılar" olarak nitelendirmişti.

Eski 'çırak'tan Trump'a hakaret davası ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.