Dün partiye katıldı bugün Akşener'in adaylığını açıkladı...

Koray Aydın, dün düzenlediği basın toplantısında MHP'den ayrılıp Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye katılacağını söylemişti. Aydın bugün de, "2019'da Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olacak" açıklamasında bulundu...

MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sert eleştirilerde bulunan ve dün Ankara'da düzenlediği toplantıyla Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye katılacağını ifade eden Koray Aydın bu sabah bir televizyon programında 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için açıklamalarda bulundu.

Aydın, programda, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Meral Akşener'in aday olacağını açıkladı.

Aydın’ın açıklaması üzerine sunucunun, “Doğru anladım değil mi? Meral Akşener aday olacak…” dedi. Koray Aydın da ‘evet’ diyerek, Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener’in isimlerinin olduğu anketlerin hiçbirinde Erdoğan'ın birinci çıkamadığını ileri sürdü.

MHP’den ayrılık konusuna da değinen Aydın, “Buna mecbur kaldım. Çünkü MHP, AK Parti’nin içinde eriyecek” şeklinde ifadeler kullandı.

Dün partiye katıldı bugün Akşener'in adaylığını açıkladı... ile ilgili etiketler Meral Akşener koray aydın cumhurbaşkanlığı seçimi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.