Düğünde tecavüze uğrayan küçük kızla ilgili savcılıktan flaş açıklama!

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, cinsel istismara uğrayan 4,5 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığını, şüpheli hakkında yürütülen soruşturmanın en kısa sürede tamamlanarak kamu davası açılıp adaletin tecellisi konusunda gerekli hassasiyetin gösterildiğini açıkladı. 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, Adana’da bir düğünde cinsel istismara uğrayan 4.5 yaşındaki kız çocuğunun öldüğüne ilişkin bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada asılsız haberlerin bulunması üzerine açıklama yapılma zorunluluğunun doğduğunu bildirdi.

kAz_cIocugIu

Açıklamada, “Tüm toplumu derin bir üzüntüye boğan ve her kesimde tepkiye neden olan çocuğun cinsel istismarı olayı ile ilgili olarak; mağdurun herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı ve ailesi ile birlikte Hatay ilinde yaşamaya devam ettiği, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'Cebir ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanan olay şüphelisinin ise Adana dışındaki bir ceza infaz kurumunda tutuklu bulunduğu, şüpheli hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmanın en kısa sürede tamamlanarak kamu davası açılıp adaletin tecellisinin sağlanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterildiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Düğünde tecavüze uğrayan küçük kızla ilgili savcılıktan flaş açıklama! ile ilgili etiketler Adana Tecavüz Düğün Çocuk başsavcılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.