Dr Ömer Coşkun hayatını kaybetti... Peki kimdir Ömer Coşkun?

Dr Ömer Coşkun böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alternatif tıp alanında yaptığı çalışmalarla bilinen Dr. Ömer Coşkun'un ölümü sosyal medyanın gündeminde... Peki Dr. Ömer Coşkun kimdir? İşte Dr. Ömer Coşkun hakkında her şey...

Dr. Ömer Coşkun Türkiye'de alternatif tıp ürünleri denildiğinde akla gelen ilk isim oldu. Alternatif tıp yöntemleri üzerinde çalışan, yaptığı bitkisel karışımlarla ekranlara çıkan, sevildiği kadar tartışılan Dr. Ömer Coşkun hep tartışılan bir isim oldu. Peki kimdir Ömer Coşkun? İşte Dr. Ömer Coşkun'un biyografisi...

Dr. Ömer Coşkun kimdir?

Ömer Coşkun, 1970 yılında Adana'da doğdu. İlk öğrerimi ve orta öğrenimini bu ilde tamamlayan Coşkun, ardından üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İstanbul Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi'ni 1993 yılında tamamlayan Coşkun, eğitiminin ardından Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinin Ihlara kasabasında pratisyen hekim olarak göreve başladı. 1994 yılında tıpta uzmanlık sınavını kazanan Ömer Coşkun, Erciyes Üniversitesi Top Fakültesi'nde Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı.

omer1

Uzmanlık eğitimini tamamlamasının ardından Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı'nda Tüp Bebek Merkezi'nde Uzman Tabib Teğmen olarak çok sayıda bilimsel çalışmaya katıldı. Ardından Avrupa Topluluğu İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği kapsamında bir sendikaya bağlı olarak Türkiye'nin çeşitli illerinde binlerce işçiye işyeri hekimliği, sağlık danışmanlığı, check up hizmeti ve ultrasonografi yaptı. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embrioloji Anabilim Dalı'na 2001 Kasım'ında Yardımcı Doçent olarak atanan Dr. Ömer Coşkun, yine çeşitli kurumlarda danışmanlık yaptı.

Yaşamı süresince toplamda 100'ü aşkın ulusal ve uluslararası çalışmalarıyla kendini ispatlayan Dr. Ömer Coşkun, yine çeşitli kongrelerde ulusal ve uluslararası ödüller kazandı.

Bir süre Amerika'da kanser tedavisi gören Dr. Ömer Coşkun, Türkiye'ye dönmesinin ardından böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatmıştı. Coşkun, böbrek yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetti.

Dr Ömer Coşkun hayatını kaybetti... Peki kimdir Ömer Coşkun? ile ilgili etiketler dr. ömer coşkun ömer coşkun dr. ömer coşkun kimdir alternatif tı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.