Dizideki yasak aşk gerçek mi oldu?

Oyuncu Gökçe Bahadır ve Mert Fırat'ın dizide yaşadıkları yasak aşkın gerçek olduğu iddia edildi. Fırat'ın Hande Doğandemir ile ilişkisini noktalamadan böyle bir hamle yapması hayranlarının tepkisini çekti.

Ufak Tefek Cinayetler diziyle gönüllere taht kuran Gökçe Bahadır ve Mert Fırat dizide yasak aşk yaşayan sevgilileri canlandırıyorlar.

Gökçe Bahadır, Efe Duru'dan ayrıldıktan sonra rol arkadaşı Mert Fırat ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Fakat ikili çıkan bu haberleri yalanlamıştı.

HANDE'YLE KATILMADI!

Posta'da yer alan bir habere göre, Gökçe Bahadır ve Mert Fırat dizi seti haricinde de sık sık görüşüyorlar. Yemeklerini baş başa yiyen çift, dinlenme vakitlerini de birlikte karavanda geçiriyorlar.

Mert Fırat uzun zamandır Hande Doğandemir ile birlikte olmasına rağmen GQ Türkiye Ödül Gecesi'ne sevgilisi ile katılmadı.

Dizideki yasak aşk gerçek mi oldu? ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Mert Fırat Hande Doğandemir Yasak Aşk Aşk Sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.