Dışişleri'nden kardeş Pakistan halkına mesaj

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da düşen uçakta hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve "kardeş" Pakistan halkına başsağlığı dileklerini iletti.

Açıklamada, "Söz konusu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve kardeş Pakistan halkına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı. Yetkililer, 47 kişi taşıyan uçağın yerel saatle 15.30'da ülkenin kuzeybatısındaki Çitral kentinden havalandığını ancak bir süre sonra kuleyle bağlantısının kesildiğini bildirmişti.

Çitral-İslamabad seferini yapan PIA'ya ait PK-661 sefer sayılı küçük yolcu uçağı, Havelian bölgesindeki Karpal köyü yakınlarında düşmüş, çok sayıda ilk yardım ekibi ve askeri birlikler yardım amacıyla bölgeye sevk edilmişti. Düşen uçaktan şu ana kadar 21 ceset çıkarıldığı kaydedilmişti.

Dışişleri'nden kardeş Pakistan halkına mesaj ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanlığı Pakistan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.