Diriliş Ertuğrul'un güzel yıldızı evlendi mi? Parmağındaki yüzük dikkat çekti!

'Diriliş Ertuğrul' dizisinde rol alan Esra Bilgiç, geçen gün Levent'te görüntülendi. Güzel oyuncunun parmağındaki yüzük dikkat çekti.

Bir AVM’de görüntülenen Esra Bilgiç, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin çekimlerine yarın itibariyle başlayacaklarını belirten Bilgiç, “Senaryosu ve kurgusuyla en iyi sezonu çekeceğiz. Her sene üzerine koyarak gittiğimiz bir proje ama bu sezon gerçekten muhteşem bir sezon olacak” dedi.

ewrwwtwwt

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

TRT'nin tarih konulu dizisi Diriliş Ertuğrul adlı dizide Halime Hatun karakterini hayat veren 1.77 boyundaki Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 yılında Ankara‘da hayata gözlerini açtı. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunudur.

50 kiloluk fit bedeniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu, henüz genç yaşta olmasına rağmen moda alanında da çalışmalar yürütmektedir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak TV karşısına Diriliş adlı dizide Halime Hatun karakteri ile çıkan Bilgiç'in adı, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre ile anılmaktadır.

Diriliş Ertuğrul'un güzel yıldızı evlendi mi? Parmağındaki yüzük dikkat çekti! ile ilgili etiketler Esra Bilgiç Diriliş Ertuğrul senaryo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.