Diriliş Ertuğrul'da şoke eden ayrılık! O da diziyi bıraktı... / VİDEO

TRT ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bir ayrılık daha yaşandı. Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelen son bölümünde Aliyar karakterini canlandıran yakışıklı isim Cem Uçan diziden ölerek ayrıldı. Ünlü oyuncu Cem Uçan, Aliyar karakteriyle seyircinin büyük ilgisini kazanmıştı.

'Diriliş Ertuğrul'da' yaprak dökümü yaşanıyor. Dizinin ana karakterlerinin bir bir ayrılmasıyla dikkatleri üzerine toplayan Diriliş Ertuğrul'dan başrol Engin Altan Düzyatan'ın ayrılacağı konuşulurken, diğer bir yandan karakter tek tek ölüyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde sürpriz bir karakter daha öldü, izleyenler şaştı kaldı. Diziye veda eden karakter oyuncu Cem Uçan'ın canlandırdığı Aliyar oldu.

Bilindiği üzere son olarak dizide 'Doğan Alp' karakterine hayat veren Cavit Çetin Güner diziden ayrılmıştı. Şimdi ise 'Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan son bölümünde çok sevilen bir karakter olan '' (Cem Uçan) diziden ayrıldı. Her bölüm farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul'da Aliyar karakterini canlandıran Cem Uçan diziden ayrıldı.

İŞTE O SAHNE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır?

Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır.

Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89. BÖLÜM FRAGMANI

CEM UÇAN KİMDİR?

Filinta dizisinde Bıçak Ali karakteri ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran yakışıklı oyuncu Cem Uçan yeni dönemde Diriliş Ertuğrul dizisinde Aliyar karakterini canlandırmaktadır. 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cem Uçan daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Nizama Aldanmış Ruhlar, Acayip Hikayeler, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Küçük Kıyamet, Filinta ve Sungurlar gibi bir çok projede rol almıştır. İstanbul doğumlu Cem Uçan’ın aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

Diriliş Ertuğrul'da şoke eden ayrılık! O da diziyi bıraktı... / VİDEO ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul ölüm aliyar ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.