Diriliş Ertuğrul 81. bölüm fragmanı yayınlandı! 22 Mart'taki yeni bölümde neler yaşanacak?

Diriliş Ertuğrul 81. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Dizinin 22 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? Yeni bölümde Ural Bey bildiğini okumaya devam ediyor ve başına buyruk hareketlerini sürdürüyor. Ural Bey, Ertuğrul'un tüm birlik çağrılarına rağmen Vasilyus'un yanında yer almaya devam ediyor. Geçen bölümde Ertuğrul Bey 'Türk'e hiç bir zaman ceza kesilmez' diyerek yapacaklarının sinyalini vermişti. Diriliş Ertuğrul son bölümde neler olmuştu? Diriliş Ertuğrul 22 Mart yeni bölüm fragmanı ve geçmiş bölüm özeti haber detayda...

Diriliş Ertuğrul 81 bölüm fragmanında şoke eden olay dikkat çekti. 22 Mart yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 81.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Ertuğrul ve Saadettin Köpek birleşti. Aslıhan Ertuğrul’un alpları tarafından kurtarılarak Hanlı Pazar’a getirildi. Bu gelişmeler yaşanırken Diriliş Ertuğrul 81.bölümünde Vasilyus ve Ural'ın birleşmesi şaşırtmadı. Sevilen dizi 22 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak. İşte son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yarın ekrana gelecek bölümde Ural Bey'in başına buyruk hareket etmeye devam edeceğini gösterdi. Ertuğrul Bey'in yaptığı tüm birlik çağrılarına rağmen Vasilyus'un tarafında yer almayı tercih eden Ural Bey, uğrunda adamlarını harcayan Vasilyus ile anlaşma yapacak. Diriliş Ertuğrul'un 22 Mart tarihinde ekranlarda olacak bölümünde çevresini genişletmeye devam eden Ertuğrul Bey, bu kez yeni anlaşmalar yapacak. Geçtiğimiz hafta kılıçların çekildiği dizide Ertuğrul Bey gündem yapacak açıklamalarda bulunmuş ve "Türk'e hiçbir zaman ceza kesilemez" diyerek yapacaklarının sinyalini vermişti.

diriliA_ertuArul

Diriliş Ertuğrul son bölümde feth için hazırlıklarını tamamlayan Ertuğrul Bey, Vasilyus'un sarayına giderek yaşadığı adaleti sağlamak için harekete geçeceğini duyurmuştu. Sevilen dizide geçt.ğimiz haftalarda idamdan kurtulan Ural Bey'in Vasilyus ile anlaşması şakınlıkla karşılanırken Ertuğrul Bey, aralarında hainleri almadıkları takdir hiçbir zaman sırtlarının yere gelmeyeceğini söyleyecek. Diriliş Ertuğrul'un 81'inci bölümünün tanıtım videosunda yer alan bilgilere göre Ertuğrul Bey, düşmanlarının her zaman kan emmek için hazır vaziyette bekleyeceğini yanındakilere aktaracak.

Adalet yolunda emin adımlarla yürümeye devam eden Ertuğrul Bey ise saflarına hainleri almadıkları sürece hiçbir zaman yıkılmayacaklarını dile getirirken sefer için çalışmalarını devam ettirdi.

Diriliş Ertuğrul son bölümünden öne çıkanlar

"Zafer, adını koyanındır... Ömrümüz yetişmezse namımız yetişecek... Pusatımız ulaşmazsa neslimiz ulaşacak..."
"Soysuzlardan korkup döşeğe gireceğime, şerefimle mezara girerim!"
“Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda siz de savaşın. Ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez.”
"Bugün indireceğimiz her yumruğun sesi bin sene sonra duyulacak! Var olsun töremiz, Hak olsun menzilimiz, Yardımcımız olsun Rabbimiz!"
"Türk'e pusu kurulmaz, Türk'ten intikam alınmaz, Türk'e ceza kesilmez! Bu topraklarda Ezan dinmeyecen, bayrak inmeyecektir. Tüm cihan bilecek ki, İlahı nizam her yere yayılacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alplarıyla birlikte Vasilius’un sarayına giden Ertuğrul Bey, yaptığı ani baskında düşmanlarını bozguna uğratırken karşısına aldığı Vasilius ile kendisi dövüştü. Pusatıyla birlikte Vasilius’a saldıran Ertuğrul Bey’in kılıç darbelerinden nasibini alan Vasilius kanlar içerisinde yerde kaldı. Cenk etmeden önce ustalarıyla birlikte görüşen Ertuğrul Bey, “Sefer bizden zafer Allah’tan” diyerek yola çıkarken feth yaptıktan sonra bölgede yaşayan halkın da gönlünün kazanılması gerektiğini belirten ustasına uygun hareket edecek. Vasilius’un cezasını çekmesinin ardından bölüme damga vuran sözlerini aktaran Ertuğrul Bey Türk’e ceza kesilemeyeceğin, pusu atılamayacağını ve tuzak kurulamayacağını söyleyecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA FETH BAŞLIYOR

Topraklardaki ezanın sesinin hiçbir zaman dinmeyeceğini söyleyen Ertuğrul Bey, bayrakların daima göklerde olacağının altını çizdi. Ertuğrul Bey ve alplarının düzenlediği baskın sonrası sarayda bulunan Vasilius ve adamları tamamen etkisiz hale getirilirken bölgede dengeler yeniden kurulmaya başlanacak. Sevilen dizi Diriliş dizisinin 80’inci bölümünde yaşanan olayların ardından gelecek bölümde Ertuğrul Bey’in feth edilen bölgelerde uygulayacağı politikanın aktarılması bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul 81. bölüm fragmanı yayınlandı! 22 Mart'taki yeni bölümde neler yaşanacak? ile ilgili etiketler 22 Mart Diriliş Ertuğrul diriliş ertuğrul 81 bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.