Diriliş Ertuğrul 24 Mayıs'ta neden yok? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

sevilen dizi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu hafta neden yok? 24 Mayıs'taki dizinin yayınlanmayacak olan yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Daha öncede çekim şartlarının zorluğu gerekçe gösterilerek bir bölüm geç yayınlanmıştı. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta neden yok. Sevilen rekortmen dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizinin tanıtım fragmanı internette yayınlanmayınca sosyal medyada Diriliş Ertuğrul'un bu hafta çarşamba gecesi yayınlanmayacağı iddiaları dolanmaya başladı. "Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta yayınlanacak mı?" sorusu yayıncı kuruluşun haftalık akış bilgilerinin açıklanmasının ardından yanıt buldu. Çarşamba günleri ekrana gelen sevilen diziden takipçilerine bu hafta kötü haber geldi. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak ve 24 Mayıs'taki bölüm neden yok?

Tv izleyicileri dizinin tanıtım fragmanı yayınlanmayınca Diriliş Ertuğrul neden yok, 24 Mayıs'taki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunu sormaya başladı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması "dizinin gelecek bölümü bu hafta yayınlanmayacak mı?" sorusunu akıllara getirdi. Dizi ne zaman yayınlanacak? İşte dizi hakkındaki son bilgiler...

DiriliA_ErtuArul_neden_yok

Diriliş Ertuğrul neden yok, 24 Mayıs'taki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Geçtiğimiz haftalarda da gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmamasının ardından dizinin resmi sosyal medya hesabından açıklama gelmişti.

Diriliş Ertuğrul neden yok, 24 Mayıs'taki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Çekim şartları ve zorlu sahneler nedeniyle gelecek bölümün yayın tarihinin ertelendiği fenomen dizinin takipçilerine duyurulmuştu.

Diriliş Ertuğrul neden yok, 24 Mayıs'taki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bu hafta yayıncı kuruluştan ve dizinin sosyal medya hesabından açıklama gelmemesi ise kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Diriliş Ertuğrul neden yok, 24 Mayıs'taki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? TRT1'in yayın akışı bilgilerinin açıklanmasının ardından Diriliş dizisinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı da ortaya çıkmış oldu.

Diriliş Ertuğrul 24 Mayıs'ta neden yok? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul 24 Mayıs yeni bolüm ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.