Diego Simeone'den oğlu Giovanni'ye kötü haber

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Genoa'da iyi bir sezon geçiren oğlu Giovanni'yi transfer etmeyeceğini açıkladı.

Atletico'nun Arjantinli çalıştırıcısı Diego Simeone, Genoa'da top koşturan oğlu Giovanni ile ilgili açıklamalarda bulundu.

El Pais'e konuşan Simeone, ''Giovanni Serie A'da harika bir sezon geçiriyor. İlk yılınızda, İtalya'da 11 gol atmak hiç kolay değildir'' dedi.

Oğlu Giovanni'yi transfer edip etmeyeceğiyle ilgili de konuşan Diego, ''Onu benim takımlarımdan birinde görmeyi düşünmek, ona iyi gelmeyecek bir sorumluluk vermek demektir. Giovanni, benim benim beğendiğim niteliklere sahip ve sıkı çalışan bir oyuncu. Kesinlikle büyük bir futbolcu olacak fakat benim takımımda değil. Ona büyük fırsatlar sunabilecek birçok takım var'' dedi.

21 yaşındaki Giovanni, bu sezon Genoa formasıyla çıktığı 28 resmi maçta 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Diego Simeone'den oğlu Giovanni'ye kötü haber ile ilgili etiketler Atletico Madrid Transfer Diego Simeone giovanni simeone
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.