Didem Soydan paylaştığı fotoğrafa gelen tepkiler üzerine çıldırdı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Didem Soydan, son fotoğrafı üzerinden gelen yorumlara tepki gösterdi.

Didem Soydan, geride bıraktığımız gün bir mankenin son derece erotik bir fotoğrafını paylaştı. Bu kareye İngilizce ‘Bye’ notunu düşen Soydan’ın karesi takipçileri tarafından fotoğraftakinin kendisi olduğu şeklinde yorumlanınca, ortaya son derece karışık bir tablo çıktı. Bazı haber siteleri ve takipçileri fotoğraftaki kişinin Didem Soydan olduğunu iddia edince, ünlü model isyan etti. Fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını söyleyen Soydan sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçek duygumu ifade edemem bir takım küfür içerir, sonra davalık olup haksız duruma düşersem de deliririm.”

kdsfjkhdskhfsdf

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1984 İstanbul doğumludur. Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Didem Soydan, üniversite yıllarında çalıştığı mağazada modacı Ümit Ünal tarafından keşfedilir. Podyuma adımını ilk kez 2004 yılında henüz 20 yaşındayken La Russie defilesiyle atan Soydan bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğeni toplamıştır. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalışmış ve tasarımlarını podyumda taşıma fırsatı bulmuştur. İstanbul'da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan Soydan, birçok defilede de baş mankenlik yapmıştır. Soydan modellik kariyerinin yanı sıra Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın ve ATV ekranlarında yayınlanan Uçurum dizilerinde de rol almıştır. Didem Soydan, Can Bonomo'nun sevgilisi olarak yankı uyandırmıştır.

Didem Soydan paylaştığı fotoğrafa gelen tepkiler üzerine çıldırdı ile ilgili etiketler Didem Soydan Instagram erotik fotoğraf paylaştı tepkiler yanlış anlaşılma
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.