"Devlet imkanlarıyla miting" suçlaması yapan CHP'nin yürüyüşünde belediye otobüsleri!

Seçim zamanı Erdoğan'ı devlet imkanlarıyla miting yapmakla suçluyorlardı, Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne belediye hizmeti sunuyorlar.

CHP'li milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutukluluğuna karar verilince Kemal Kılıçdaroğlu yollara düştü, "adalet" yürüyüşünü başlattı.

Ankara'dan İstanbul'a kadar sürecek olan yürüyüşte 19. gün Adapazarı/Kocaeli arasında devam etti.

Dinlenme tesislerinde çekilen bir fotoğraf, yıllardır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devlet imkanlarıyla AK Parti mitingi yapmakla suçlayan CHP'nin, parti kararı olan yürüyüşe belediyeleri de dahil ettiğini gösterdi.

yuruyusbelediye

Fotoğrafta, CHP'li başkanların yönettiği Beşiktaş ve Kadıköy belediyelerinin, resmi otobüsleri dikkat çekti.

CHP'li belediyeler, vatandaşın ortak malı olan, devletin imkanlarıyla alınan otobüsleriyle, CHP parti yönetimi ve Kılıçdaroğlu'nun kendi kararları olan adalet yürüyüşünde lojistik hizmet sunuyor.

"Devlet imkanlarıyla miting" suçlaması yapan CHP'nin yürüyüşünde belediye otobüsleri! ile ilgili etiketler CHP yürüyüş belediye otobüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.