Derbide Volkan Demirel'e telefon atan holigan polis kamerasına yakalandı / VİDEO

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta sarı lacivertli ekibin kaptanı Volkan Demirel'e tribünden telefon fırlatan holiganın görüntüleri polis kamerasına yansıdı.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maç sırasında tribünlerden atılan maddeler sonrası maça ara verilmişti. Fenerbahçe kalecisi Volkan’a fırlatılan telefon sonrası tecrübeli file bekçisi yere düşmüştü.

Volkan'ın koruduğu kale arkası tribününden fırlatılan ve milli kalecinin bacağına isabet eden telefona Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü el koymuştu. Telefonu incelemeye alan polis ‘İMEİ’ numarasından telefonun sahibini tespit etti. Telefonun sahibi, PFDK tarafından verilen ceza ile tüm maçlardan men edildi.

Telefonun sahaya atıldığı anı da incelemeye alan ekipler o şahsı tespit etmek için bütün kamera görüntülerini incelediler. İşte Fenerbahçeli kaleyice atılan telefonun polis kamerasına yansıyan en net görüntüsü... / SuperHaber

Derbide Volkan Demirel'e telefon atan holigan polis kamerasına yakalandı / VİDEO ile ilgili etiketler Derbi Galatasaray Volkan Demirel telefon video fırlatma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.