Deportivo Babel için ağlıyor!

Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği Ryan Babel Deportivo'yu pişman ettirdi. Babel'in ayrılmasının ardından İspanyol kulübü galibiyet yüzü göremedi.

Rabel Beşiktaş'ın devre arasındaki ilk transferi olmuştu. Hollandalı futbolcu Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile eski günlerinden esintiler sunuyor. Siyahi futbolcunun gösterdiği performans ne kadar doğru bir transfer olduğunu gösteriyor.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş cephesi transferden oldukça mutluyken Deportivo La Coruna kan ağlıyor. Babel İspanyol kulübünden ayrıldıktan sonra galibiyet yüzü göremedi.

4 AYLIK SÖZLEŞME PİŞMAN ETTİ

Emre Çolak'ın formasını giydiği Deportivo, Babel'siz çıktığı 6 maçta 3 kez berabere kaldı, 3 maçta da yenildi.

Sezon başında boşta olan Babel ile 250 bin euro karşılığında sadece 4 aylık sözleşme imzalayan Deportivo Kulübü pişman oldu. İspanyol kulübü Babel transferinde risk almak istememiş ve 4 aylık sözleşme imzalamıştı. Bu sayede Babel devre arasında boşa çıktı ve Beşiktaş ile anlaştı.

YERİNİ DOLDURAMADILAR

Deportivo, Babel'in yokluğunu Ola John ve Gael Kakuta ile dordurmaya çalıştı ancak bu oyuncular beklentilerin altında kaldı.

Emre Çolak da geçtiğimiz günlerde Babel ile ilgili olarak "Çok karakterli bir insan. Takımdaki herkes onu özlüyor. Ayrıca takım olarak onun performansını arıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Deportivo formasıyla 12 maçta 5 gol 1 asistle oynayan Hollandalı futbolcu Süper Lig'de Beşiktaş ile 5 maçta 2 gol atıp 1 de asist yaptı.

Deportivo Babel için ağlıyor! ile ilgili etiketler Ryan Babel Beşiktaş Deportivo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.