Deniz Seki’yi nişanlısı Faruk Salman’ın babası mı ihbar etti?

Faruk Salman'ın 5 Haziran'da özgür kalacak olan Deniz Seki'yi terk ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İşte ayrılık iddialarının perde arkası.

Faruk Salman ile Deniz Seki’nin ayrılık haberi haftanın konusu oldu. HT Magazin bu iddialara dair şoke eden bir habere imza attı. Faruk Salman, 128 haftadır aralıksız ziyaret ettiği nişanlısı Deniz Seki'yi, haklarında ayrılık dedikodularının çıktığı hafta, babası izin vermediği için görmeye gitmedi.

AVUKAT YALANLAMIŞTI

5 Haziran Pazartesi günü 36 ay kaldığı cezaevinden çıkarak özgürlüğüne kavuşacak olan Deniz Seki'ye nişanlısından son hafta şoku. Geçtiğimiz günlerde çıkan ayrılık dedikodularını avukatı aracılığıyla yalanlayan Faruk Salman, her hafta aksatmadan ziyaret ettiği Seki'yi 128 hafta sonra ilk kez ziyaret etmeyerek kafaları karıştırdı.

sdfdfgdfg

DENİZ SEKİ’Yİ BABASI MI İHBAR ETTİ?

İddialara göre Salman'ın babası, tahliye sonrası evleneceği söylenen oğlunu baskılarla Seki'den ayırmaya çalışıyor. “Çocukluk aşkım” dediği Seki'yi 22 yaşındayken terk eden işadamının ünlü şarkıcıyı tahliyesine bir hafta kala yine terk ettiği konuşuluyor. Salman'ın babasının, Seki'yi kaçak olduğu günlerde polise ihbar eden kişi olduğu da söyleniyor.

ASDFDSFSDFA

FARUK SALMAN KİMDİR?

Faruk salman ağrıda doğmuştur. Tam olarak hangi ilçede dünyaya geldiği bilinmemektedir. Öğrenim hayatı hakkındada pek nesnel veriler yoktur. Bu bilgilerin kesin olarak bilinmeme sebebi çok fazla tanınan bir kişiliğe sahip olmamasıdır.

2012-2013 yıllarında Deniz sekiyle çıkan görüntülerde gazete ve internet haberlerinde boy göstermiştir. İstanbul iline bağlı lalelide otelinin olduğu bilinmektedir. Kendisi iş adamı olmasıyla birlikte turizm kimliğiyle de ön plana çıkmıştır. İş hayatının parlak ve gelir düzeyinin yüksek olduğu her halinden belli olmaktadır. Deniz sekiye evlenme teklifi sıcak samimi bir ortamda romantik bir şekilde olması Faruk salmanın ince bir kişiliğe sahip olduğunu ortaya koymaktadır. Başından tek bir evlilik geçmiş ve bu evliliğinden pırlanta gibi 22 ve 24 yaşlarında 2 çocukları vardır.

Deniz Seki’yi nişanlısı Faruk Salman’ın babası mı ihbar etti? ile ilgili etiketler Deniz Seki faruk salman ihbar babası
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.