Deniz Akkaya'ya 'Murat Boz' davası!

Ünlü popçu Murat Boz'un basın danışmanlığını yapan Mürvet Uç, eski model Deniz Akkaya’ya 'haberleşmenin gizliliğini ihlalden' dava açtı.

Sözcü'den Can Özçelik'in haberine göre; Murat Boz'un basın danışmanı Mürvet Uç, manken Deniz Akkaya'ya gönderdiği ve Tarkan ile ilgili olduğu iddia edilen telefon mesajlarının sosyal paylaşım sitesinde yayımlanması üzerine dava açtı.

Deniz Akkaya hakkında 'haberleşmenin gizliliğini ihlalden' açılan davanın ilk duruşması İstanbul Adliyesi’nde görüldü. Tarafların mazeret bildirerek katılmadığı duruşma ertelendi.

ÖZEL MESAJLARI CANLI YAYINDA OKUDU

2016 yılında yaşanan olayda; Deniz Akkaya, Murat Boz'un ekibinin kendisine gönderdiği mesajları sunuculuğunu yaptığı TV programında okumuştu. Mesajlarda Tarkan'ın halkı aşağı gören bir sanatçı olarak itham edildiğini iddia eden Deniz Akkaya, kendisine gelen bu mesajları sosyal medya hesabından da yayınlamıştı.

"TARKAN'IN YÜZLERCE ŞARKISINI BİLİYORUM AMA MURAT BOZ..."

Deniz Akkaya, yaşanan tartışmanın, “Tarkan'ın yüzlerce şarkısını ezbere biliyorum ama Murat Boz, TV ve sinema kariyerine ağırlık verdiği için müzik kariyeri geride kaldı. Haliyle şarkısını bilmem” ifadelerini kullanmasından sonra başladığını öne sürmüştü.

Deniz Akkaya'ya 'Murat Boz' davası! ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.