Deniz Akkaya'dan Jet Sosyete göndermesi!

Eski model Deniz Akkaya, Gülse Birsel'in geçtiğimiz akşam başlayan Jet Sosyete isimli dizisiyle ilgili sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımda bulundu.

Geride bıraktığımız akşam ilk bölümü yayınlanan Jet Sosyete dizisi pek çok ünlü ismi ekran başına çekerken kimileri de bu diziyle ilgili yorumlarını paylaştı. Bu paylaşımlar arasında dikkat çekenlerden biri de eski model Deniz Akkaya’ya ait olandı.

YILLARCA AVRUPA YAKASI'NDA YER ALDI!

Gülse Birsel’in milyonlar tarafından tanınmasını sağlayan projesi Avrupa Yakası’ndaki posterini takipçilerine hatırlatan Akkaya, Jet Sosyete dizisinde de Birsel’in kendisine göndermede bulunduğunu söyledi. Dizide eski bir modeli canlandıran Gülse Birsel’in kendisiyle ilgili bir şeyler düşündüğünü söyleyen Akkaya, Avrupa Yakası dizisinde yer alan fotoğrafını takipçileriyle esprili bir şekilde paylaşmayı da ihmal etmedi.

deniz-akkaya-ic-2_1

Deniz Akkaya'dan Jet Sosyete göndermesi! ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Instagram avrupa yakası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.