Demirören'den Arda Turan açıklaması...

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan ile Lucescu görüşmesinin olumlu olduğunu ve yıldız oyuncudan açıklama beklediklerini söyledi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan ile Lucescu görüşmesinin olumlu olduğunu ve yıldız oyuncudan açıklama beklediklerini söyledi.

A Haber canlı yayınına katılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan'ın milli takıma dönüş yolunda olduğunu söyledi. Lucescu ile Arda zirvesinin olumlu geçtiğini söyleyen Demirören, Arda'dan milli takıma döneceği yönünde açıklama beklediklerini ima etti.

Demiören, "Arda kaptanımıza idari ceza vermiştik. Süresiz kadro dışı değildi. Önümüze bir Kosova maçı vardı, ondan sonra da bir ara vardı. Bundan sonra Arda bıraktığını açıkladı. Arda'ya her zaman ihtiyacımız var. Arda bu kararından vazgeçerse, hocamız da Arda ile görüştüğüne göre son söz Arda kaptanımızın kararında. Bana göre olmaması gereken bir karardı bu... Görüşme çok olumlu geçti. Arda'ya kapı kapanmadı bizim tarafımızdan, biz Arda'ya idari bir ceza vermiştir." diye konuştu.

Demirören'den Arda Turan açıklaması... ile ilgili etiketler Arda Turan Yıldırım Demirören Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.