Demet Akbağ ile "Görevimiz Tatil"den ilk görüntüler! / VİDEO

Usta oyuncu Demet Akbağ bu kez karşımıza 9 yıldır tatile çıkmayan bir anne olarak geliyor. Ailesi ile çıktığı tatil ise bir anda onu sosyal medya ünlüsü haline getiriyor. İkinci fragmanı da yayınlanan film 23 Şubat'ta vizyona giriyor...

Orta sınıf bir Türk ailesinin cefakar annesi Türkan (Demet Akbağ) 9 yıl aradan sonra ailesiyle birlikte tatile çıktığında kendisini bir mücadele içinde buluyor!

Cimri baba Sıtkı’nın (Zafer Algöz) kiraladığı karavanla yol üstündeki Yavaşlar Köyü’ndeki bir nevi zorunlu molaları sırasında, Türkan (Demet Akbağ) sessiz kalamayacağı bir olayla karşılaşınca olanlar oluyor.

Rant sevdası yüzünden zeytinliklerinden olmanın kıyısına gelen Yavaşlar Köyü, adeta Türkan’ın (Demet Akbağ’ın) kanatlarına sığınıyor!

Demet Akbağ’ın canlandırdığı “Türkan” karakteri, inşaat yapılmak istenen zeytinliklerin kıymetini anlatmak için, bir gösteri hazırlıyor ve bu gösteri ile kendini bir anda sosyal medya ünlüsü olarak buluyor!

SugarWorkz ve Taff ortak yapımı aile komedisi “GÖREVİMİZ TATİL”in senaryosu Çakalllarla Dans serisinin de yönetmeni Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’ye ait.

Demet Akbağ’ın canlandırdığı “titiz ve fedakar” Türk annesi “Türkan Mutlu”nun eşi “Sıtkı Mutlu”yu Zafer Algöz’ün canlandırdığı filmin diğer rollerinde ise Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Ahmet, Onur Dilber, Sarp Akkaya, Yılmaz Gruda, Anıl Tetik yer alıyor.

9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir!

Ailece bir arada olmanın yenide keşfedileceği eğlenceli tatil macerası, pek çok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır!

KÜNYE:

Yapım: SUGARWORKZ & TAFF

Yapımcılar: Murat Şeker & Uğur Şeker & Timur Savcı & Cemal Okan
Yönetmen: Murat Şeker
Senaryo: Murat Şeker-Ali Tanrıverdi

KARAKTER OYUNCU

TÜRKAN MUTLU DEMET AKBAG

SITKI MUTLU ZAFER ALGÖZ

MELİKE MUTLU DENİZ ALTAN

ALİ MUTLU ALİ KEÇELİ

HALUK ÖZER HAKAN BİLGİN

AYŞEN ÖZER ÖZLEM TÜRKAD

CEM NANAY ENİS ARIKAN

MUHTAR MURTAZA SİNAN ÇALIŞKANOĞLU

GÜLİZAR FİLİZ AHMET

CAFER ONUR DİLBER

CEVDET SARP AKKAYA

RIZA DAYI YILMAZ GRUDA

ÇOBAN MEHMET ANIL TETİK

Demet Akbağ ile "Görevimiz Tatil"den ilk görüntüler! / VİDEO ile ilgili etiketler Demet Akbağ gorevimiz tatil Zafer Algöz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.