Demet Akalın ve Hande Yener bakın hangi isim için bir araya geliyor?

Yıldız Tilbe’nin proje albümünde Demet Akalın yer alacağı için teklifi kabul etmeyen Hande Yener, hayranlarının isteği üzerine teklife ‘Evet’ dedi.

Akşam'da yer alan habere göre daha önce Tilbe’nin şarkılarının okunacağı albüm için Hande Yener’e teklif gitmiş ancak Yener, Demet Akalın’ın da çalışmada yer alacağını öğrenince buna soğuk bakmıştı.

HAYRANLARININ İSTEĞİNİ KIRAMADI

Bu gelişmelerden haberdar olan Hande Yener’in hayranları ise sanatçıya sosyal medyadan baskı yaparak projede yer almasını istedi. Yener ise hayranlarının bu talebine kayıtsız kalmadı ve Tilbe’ye ‘Evet’ dedi. Böylelikle ezeli rakipler Akalın ile Yener ilk defa müzik için aynı projede yer alacak.

Hande Yener’in hangi şarkıyı seslendireceği ise henüz belli değil. Bu arada Demet Akalın ile Hande Yener’in yanı sıra albümde yer alacak diğer isimlerde netleşti.

ÜNLÜ İSİMLER AYNI PROJEDE!

Sibel Can, Serkan Kaya ve Mustafa Ceceli’de albümde Yıldız Tilbe şarkısı seslendirecek olan ünlüler arasında…

noname

Demet Akalın ve Hande Yener bakın hangi isim için bir araya geliyor? ile ilgili etiketler Demet Akalın Hande Yener Yıldız Tilbe aynı proje buluşuyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.