Fox'un yeni dizisi iddialı geliyor! / VİDEO

'Deli Gönül' bu akşam başlıyor! İki öğretmenin aşk hikayesini konu alan Deli Gönül ne zaman yayınlanacak? Deli gönül konusu nedir? Deli Gönül oyuncuları kimler? Deli Gönül hangi gün? Deli gönül 4 dakikalık ön gösterim 20:00, İlk bölüm ise 21:00'de Fox Tv'de. İşte dizinin konusu, oyuncuları ve türü hakkındaki tüm detaylı bilgiler...

'Deli Gönül' bu akşam başlıyor! İki öğretmenin aşk hikayesini konu alan Deli Gönül ne zaman yayınlanacak? Deli gönül konusu nedir? Deli Gönül oyuncuları kimler? Deli Gönül hangi gün? Deli gönül 4 dakikalık ön gösterim 20:00, İlk bölüm ise 21:00'de Fox Tv'de. İşte dizinin konusu, oyuncuları ve türü hakkındaki tüm detaylı bilgiler...

Deli Gönül dizisi, bugün saat 20.00'de ön gösterim yapacak. İlk bölüm ise saat 21:00'de. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay'ın yer aldığı, 25 Film'in yapımcılığını, Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen'in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan'ın kaleme aldığı dizinin 4 dakikalık ön gösterimi ekrana gelecek. Dizinin konusu, oyuncuları ve tüm detayları yazımızda...

Yapımcı: 25 Film

Yönetmen: Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen

Senaryo: Rahşan Çiğdem İnan

Konusu: Antakya'dan İstanbul'a uzanan soluk soluğa izlenecek bir aşk hikayesi

Oyuncular:
Mehmet Kadir Ölçek (Murat Ünalmış)

Fatmanur Güzel (Tuvana Türkay)

Türkan Erten (Çiğdem Batur)

Ahmet Ertuğrul (Ogün Kaptanoğlu)

Basri Kavaslı (Macit Sonkan)

Hayri Güzel (İştar Gökseven)

Nuran Güzel (Mine Tüfekçioğlu)

Ayşe Güngör (Nilgün Karababa)

Nihat Güzel (Barış Yalçın)

Şenay Güzel (Neşem Akhan)

Şafak Erten (Tarık Özenbaş)

Şükran Ölçek (Hayal Ada Toprakkaya)

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, yaz sezonunun merakla beklenen dizisi “Deli Gönül”ün başrol oyuncusu Murat Ünalmış, izleyiciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncu, yeni dizisinde yardımsever ve öğrencilerini “iyi insan” olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş Hataylı bir edebiyat öğretmenine hayat verecek.

deli_goInuIl2jpg

Dizinin konusu

Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizide, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek iki öğretmenin aşk hikayesi anlatılıyor.

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur… Bir patlama ile savrulan hayatlar, yeni bir hayatın inşasıyla yeniden can bulacak…Mehmet Kadir ve Fatmanur’un yaşadığı umutsuzluklar, genç yaşlarında savrulan öğrencilere örnek olacak…Onlar öğrencilerin hayatına dokundukça, umut köklerinden yeniden yeşerecek…

murat

Murat Ünalmış kimdir?
Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. Aslen Kayseri'li olan Murat Ünalmış, ortaokul bittikten sonra İstanbul'a gelmiştir. 14 yaşında Kayseri Meysu'da oynarken Fenerbahçe'ye transfer olunca İstanbul'a gitmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde basketbol oynadı. 20 yaşında basketbol oynamayı bıraktı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü okuyarak bitirdi. Ardından "Akademi İstanbul"da oyunculuk eğitimi aldı.
1.96 cm'lik boyu olan Murat Ünalmış, basketbol kariyerinden sonra başladığı oyunculuk hayatı, birkaç dizinin ardından ilk sinema filmi Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde tanınarak değişti. Yine Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. ATV'de yayınlanan "Şöhret" adlı dizide başrol "Mert" karakterini canlandırdı.
Murat Ünalmış, kendi kendine hobi olarak Klarnet çalmayı öğrenmiş.

2010 yılında Fox Tv dizisi Yer gök aşk dizisinde başrolü birlikte oynadığı Birce Akalay ile 17 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. 1,5 yıl sonra 29 Aralık 2012 tarihinde boşandı.

Filmleri:
2013 - İnadına Yaşamak TV Dizisi
2012 - Babalar Ve Evlatlar TV Dizisi
2010 - 2012 - Yer Gök Aşk TV Dizisi
2010 - Newyork'ta Beş Minare Sinema Filmi
2010 - Lale Devri TV Dizisi
2009 - Kasaba (Haydar) TV Dizisi
2009 - Güneşi Gördüm (Mamo) Sinema Filmi
2009 - Gecenin Kanatları (Yusuf) Sinema Filmi
2008 - Rüzgar (Poyraz) TV Dizisi
2007 - Sır Gibi (Mehmet) TV Dizisi
2005 - 2006 - Şöhret TV Dizisi
2005 - Üç Kadın TV Dizisi
2005 - Deli Duran (Şehzade Muhittin) TV Dizisi
2004 - Celal Oğlan (Celal Oğlan) TV Filmi
2003 - Sınırlı Aşk TV Dizisi
2003 - Kurşun Yarası (Seyit) TV Dizisi

tuana

Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Güneş Koleji’ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde sürdüren güzel oyuncu, ilk dizi deneyimini 2009’da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakteriyle yaşadı. Büyük çıkışını ise 2011-2012 yıllarında ekrana gelen Yer Gök Aşk dizisindeki Bade Palalı karakteriyle yaşadı.Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi ve büyük beğeni kazandı.

Filmler
2013 Eksik Sayfalar
2015 En Güzeli
2015 Güvercin Uçuverdi
2015 Bizans Oyunları
2016 Somuncu Baba Aşkın Sırrı
2016 Sen Sağ Ben Selamet
2017 Olanlar Oldu

Televizyon
2009 Ayrılık Kevok
2010 Nakş-ı Dil Sultan
2010 Yer Gök Aşk
2014 Kara Para Aşk
2016 Oyunbozan

Fox'un yeni dizisi iddialı geliyor! / VİDEO ile ilgili etiketler Murat Ünalmış deli gönül 25 film FOX
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.