Defne Samyeli ilk göz ağrısını unutamadı!

Şu sıralar İstanbullu Gelin dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Defne Samyeli, ilk projesi olan Kurtlar Vadisi ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar Star TV''nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'de konuk oyuncu olarak boy gösteren Defne Samyeli, "Burada konuk oyuncuyum. Ama 'Kurtlar Vadisi'den teklif bekliyorum" dedi.

"KURTLAR VADİSİ'NDEN TEKLİF BEKLİYORUM"

Defne Samyeli "Burada konuk oyuncuyum. Ama 'Kurtlar Vadisi'den teklif bekliyorum. Bu arada müziği bırakmam. Yakında albümüm çıkacak" dedi.

Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği ajan Zeynep karakteriyle beğeni toplayan Samyeli, ilk göz ağrısı olan projeyi unutmamışa benziyor.

UMUT EVİRGEN'İN MEKANINDA SAHNE ALIYOR

Uzun süredir Ajda Pekkan'dan ders alan Defne Samyeli, Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'in mekanında sahne alıyor. Defne Samyeli, 1994 yılında 'Tek Başına' isimli bir albüm çıkarmış daha sonra kariyerine farklı alanlarda devam etmiş uzun süre haber sunuculuğu yapmıştı.

728xauto_3

Defne Samyeli ilk göz ağrısını unutamadı! ile ilgili etiketler Defne Samyeli İstanbullu Gelin Kurtlar Vadisi dizileri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.