Deadpool 2 fragmanı yayınlandı!

David Leitch yönetmen koltuğunda oturduğu ilk serisi ile gişe başarısı elde eden Deadpool'ın yeni filmi heyecanla bekleniyor. Serinin 2. filminde heyecanlı sahneleri ile seyirciyi soluksuz izleyeceği bir hikaye bekliyor. Vizyon tarihine az bir zaman kala Deadpool 2'nin fragmanı yayınlandı. Sinemaseverlerin merak beklediği Deadpool 2 fragmanı izle.... Vizyona ne zaman girecek? Detaylar haberimizde...

Deadpool 2 vizyona ne zaman girecek? Seyirciler tarafından heyecanla beklenen Deadpool 2'nin yayınlanmasına az bir zaman kaldı. Büyük gişe başarısı elde eden filmin yeni gelecek olan serinin 2.filminde neler olacağı merak ediliyor. Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Jack Kesy, Terry Crews, Eddie Marsan, Brianna Hildebrand, Hayley Sales ve Shioli Kutsuna'nın oyuncu kadrosunda yer alan filmin fragmanı yayınlandı. İşte Deadpool 2 fragmanı izle... Vizyona ne zaman girecek? Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

cats_3

KONUSU NEDİR?

Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır...

Deadpool 2 filmi fragmanı izle!

RYAN REYNOLDS

23 Ekim 1976'da Vancouver, Kanada'da 4 erkek kardeşten en küçüğü olarak dünyaya geldi. Vancouver’da bir devlet üniversitesi olan Kwantlen Politeknik Üniversitesi'nden mezun oldu. 2004 yılında “Blade Trinity” filminde, 2007 yılında “Tehlikeli Aslar” filminde rol aldı. 2009 yılında Sandra Bullock ile Teklif adlı romantik komedide başrolde yer aldı. 2010 yılında ise Toprak Altında filminde başrolde oynadı. 2013 yılında “Ölümsüz Polisler / R.I.P.D.” filminde Jeff Bridges, Kevin Bacon ile başrolde oynadı. 2015 yılında Tarsem Singh'ın Selfless fikminde başrolde rol aldı. Bu gibi rollerle dünya çapında tanınan bir aktör haline gelen Reynolds, 2016 yılında Marvel çizgi roman karakteri Deadpool’dan uyarlanan “Deadpool” filminde başrolde oynadı. Bu rolü tüm dünyada sevildi ve Reynold'ın ününe ün kattı. 2004-2006 yılları arasında Kanadalı şarkıcı Alanis Morissette ile nişanlı kaldı. 2008'den 2011'e kadar oyuncu Scarlett Johansson ile evli kaldı. 2012'de ise oyuncu Blake Lively ile evlendi. Çiftin 2014'te bir kızları oldu

MORENA BACCARİN

2 Haziran 1979 Rio de Janeiro, Brezilya’da doğdu. 10 yaşında iken gazeteci babasının işi sebebi ile ailesiyle New York’a taşındı. LaGuardia Lisesi Müzik ve Performans Sanatları’ndan ve ardından Juilliard School’dan mezun oldu. 2002’de başlayan Firefly dizisi ile ünlendi. Daha sonra Still Life, The O.C., V, Homeland gibi dizilerde yer aldı. Flash dizisi, Gotham dizisi ve Deadpool filminde yer alarak dünyaca tanındı.

GettyImages-822882980-e1518050790475

DAVİD LEİTCH

David Leitch is an American film director, stunt coordinator, second unit director, stuntman, producer, and actor. He made his directorial debut on the 2014 action film John Wick with Chad Stahelski, though only Stahelski was credited.Leitch then directed the 2017 thriller film Atomic Blonde, starring Charlize Theron, and is helming Deadpool 2, the sequel to the 2016 film.

He was a stunt double for Brad Pitt five times and two times for Jean-Claude Van Damme. Leitch and his crew won two awards for The Bourne Ultimatum at the Screen Actors Guild Awards and Shared a World Stunt Awards with Kai Martin.

He wrote and starred in Confessions of an Action Star, a parody of action films and the action film industry released in 2009.

DEADPOOL

Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uyumu varken bir şeylerin tam da yolunda gittiğni düşünürken, kanser olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalır. Sevdiği kadını bu acılı süreci izlemekten kurtarmak için onu terk eden Wade, kendisine tedavi umudu sunan bir bilimsel projeye katılır. Fakat bu proje sadece bir 'yan etki' olarak kansere tedavi olacaktır. Asıl amaç birtakım DNA'ları tetiklemektir. Akla gelmeyecek acılara göğüs geren Wade, her şey sona erdiğinde üstün yetenkelere sahip olur. Fakat tüm bu özellikleriyle tek bir amacı vardır, Ajax "Francis"ten intikam almak! Hayatından kimi kesitleri de bizlerle paylaşan kahramanın intikam öyküsünde Profesör X'in ekibinden erdemli Colossus ve ergenlik çağındaki Negasonic Teenage Warhead de ona eşlik ediyor.

Anti-kahraman Deadpool karakteri kendi filminde, X Men Origins: Wolverine'de karşımıza çıkan Deadpool'dan daha farklı bir yapıya sahip. Marvel Stüdyoları'nın hayata geçirdiği projede yönetmenliği Tim Miller üstlenirken, senaryo Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine ait. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini canlandıran isimse Ryan Reynolds. Kadroda kendisine Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand ve T.J. Miller da bulunuyor.

Deadpool 2 fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler deadpool 2 fragmanı izle vizyona ne zaman girecek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.