Davutoğlu'nun kardeşi FETÖ soruşturmasında gözaltına mı alındı?

Doğu Perinçek'in Aydınlık gazetesinde köşe yazan İsmet Özçelik, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kardeşinin FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alındığını öne sürdü. İddiaya göre, Davutoğlu'nun kardeşi bir süre sonra da serbest bırakıldı

Gözaltı olayının AK Parti kulislerinde konuşulduğunu belirten Aydınlık gazetesi yazarı İsmet Özçelik, "AKP kulislerinde anlatılan olay dudak uçuklatan cinsten. Geçtiğimiz günlerde kardeşlerinden birinin FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alındığı konuşuluyor." diye yazdı.

Aydınlık gazetesi yazarı, iddiaları, Davutoğlu’nun bir yakınına sorduklarını da dile getirdi.

Özçelik yazısında, "'Gözaltı olayı doğru, ama kısa süre sonra serbest bırakıldı' dedi. Nedeni konusundaki sorularımızı ise yanıtsız bıraktı." ifadelerini kullandı.

İsmet Özçelik yazısına şöyle devam etti;

"Gözaltı olayının kesin tarihi bilinmiyor. Olay gizli tutuluyor. AKP’liler son dönemde Abdullah Gül’e yakın işadamlarının FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınıp tutuklanmasına da vurgu yaparak “zamanlamaya” dikkat çekiyorlar.

Gül ve Davutoğlu’nun yakın çevresinin eş zamanlı olarak hedefe girdiği ifade ediliyor."

Davutoğlu'nun kardeşi FETÖ soruşturmasında gözaltına mı alındı? ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.