Daçka tarih yazıyor!

7DAYS EuroCup'taki temsilcimiz Darüşşafaka, deplasmanda karşılaştığı Alman ekibi Bayern Münih'i 87-83 mağlup etti ve kupada adını finale yazdırdı.

7DAYS EuroCup'taki temsilcimiz Darüşşafaka, deplasmanda karşı karşıya geldiği Bayern'i 87-83 mağlup ederek yarı final serisini 2-0 geçti ve adını finale yazdırdı.

Karşılaşma iki takımın karşılıklı basketleriyle başlarken 16-15 olan skoru ev sahibi Bayern 22-15'e getirerek önemli skor avantajı yakaladı. Temsilcimiz Michael Eric'in serbest atış çizgisinden isabetleriyle ilk çeyreği 22-17 tamamladı.

İkinci çeyreğe Bayern etkili başlasa da çeyreğin son bölümünde Wilbekin'in etkili oyunuyla farkı azaltan temsilcimiz Darüşşafaka, ilk yarıyı 44-41 geride noktaladı.

Üçüncü çeyrekte temsilcimiz Scottie Wilbekin'in liderliğinde oldukça etkili bir performans sergiledi ve son çeyreğe 64-66 önde girmeyi başardı.

Son çeyrekte temsilcimiz skor üstünlüğünü korumayı başardı ve son bölümde yine Wilbekin'den gelen kritik isabetlerle karşılaşmadan 83-87 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle birlikte Darüşşafaka, yarı final serisinde skoru 2-0 yaptı ve adını finale yazdırdı.

Bayern'de Reggie Redding 14 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Devin Booker ve Vladimir Lucic de 13'er sayıyla maçı tamamladılar.

Temsilcimiz Darüşşafaka'da Scottie Wilbekin 10/15 üçlük isabetiyle 41 sayı üreterek tarihi bir performansa imza attı. JaJuan Johnson'ın da 16 sayıyla oynadığı temsilcimizde Howard Sant-Roos 12 sayıyla maçı tamamladı.

Daçka tarih yazıyor! ile ilgili etiketler Darüşşafaka eurocup
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.