Cumhuriyet davasında savcı, Ahmet Şık ve Kadri Gürsel'in tutukluluğunun devamını istedi!

Cumhuriyet Gazetesi davasında savcı mütalaasını verdi. Musa Kart'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi için tahliye talep edildi, 7 ismin tutukluluğunun devamını istedi.

Cumhuriyet Gazetesi yönetici ve yazarlarının da aralarında bulunduğu 12'si tutuklu 19 kişinin yargılandığı davada sanık avukatları savunma yaptı. İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya firari Can Dündar ve İlhan Tanır dışındaki sanıklar ile avukatları katıldı.

Savcı mütalaasını açıklamak üzere yarım saat süre istedi.

SAVCI 5 KİŞİ İÇİN TAHLİYE İSTEDİ

Cumhuriyet Gazetesi davasında savcı mütalaasını verdi. Ahmet Şık ve Kadri Gürsel'in tutukluluğunun devamı istenildi. Musa Kart'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi için tahliye talep edildi. Bülent Utku, Mustafa Kemal Güngör, Musa Kart, Güray Öz hakkında adli kontrol şartı ile, Turhan Güney için ise direkt tahliye istendi. Savcının tutukluluğunun devamını istediği isimler arasında ise Kadri Gürsel, Ahmet Şık, Akın Atalay, Murat Sabuncu, Güray Tekinöz bulunuyor.

Davada ara kararın bu akşam açıklanması bekleniyor...

Cumhuriyet davasında savcı, Ahmet Şık ve Kadri Gürsel'in tutukluluğunun devamını istedi! ile ilgili etiketler mahkeme Son dakika cumhuriyet davası ara karar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.