Futbolcularla görüştü, maçı tribünde izledi

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Finlandiya ile yaptığı maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi.

FUTBOLCULARLA SOYUNMA ODASINDA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da oynanan Finlandiya -Türkiye maçı öncesi A Milli Takımı soyunma odasında ziyaret etti. Oyuncularla teker teker tokalaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, onlara başarılar diledi.

Futbolcularla görüştü, maçı tribünde izledi

ERDOĞAN, BAKANLARLA BİRLİKTE MAÇI TRİBÜNDE İZLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra tribüne geçerek maçı izledi. A Milli Takım'ın Finlandiya'yı 2-0 mağlup ettiği maçı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de izledi.

Futbolcularla görüştü, maçı tribünde izledi - Resim : 2

Stat çevresinde de güvenlik üst düzeye çıkarıldı. Özel harekat polisleri ile atlı birlikler önlem alırken, bomba imha uzmanı polisler, eğitimli polis köpekleri ile bomba araması yaptı.

Futbolcularla görüştü, maçı tribünde izledi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Milli Takım maç izledi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.