Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Bangladeş'e gidiyor...

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Arakanlı Müslümanlara yardımın güvenlik nedeniyle havadan yapılacağını açıkladı. Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Bangladeş'e gideceğini açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, ATV yayınında Arakanlı Müslümanlara yardımın güvenlik nedeniyle havadan yapılacağını belirtti.

Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Bangladeş'e gideceğini de söyledi.

Çavuşoğlu'nun açıklamaları şöyle:
"Bugün itibariyle Sayın hanımefendi Emine Erdoğan da Bangladeş'e geçecek. Arakan'daki zulümden kaçan Müslüman kardeşlerimizle sıcak temas sağlayacak."

YARDIMLAR HELİKOPTERLE ULAŞTIRILACAK

Bölgedeki belirsizlik ve güvenlikle ilgili endişelerin devam etmesi nedeniyle yardımlar Rakhine Eyalet Hükümeti ile işbirliği içinde askeri helikopterler aracılığıyla ulaştırılacak.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU DA GİDİYOR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve TİKA Başkanı Serdar Çam'ın bulunduğu bir heyet, Cox Bazaar’da kamplar ve çevresinde yaşayanlar yardımları bizzat sahada gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Bangladeş'e gidiyor... ile ilgili etiketler Myanmar Bangladeş Emine Erdoğan arakan hakan cavusoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.