Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür videosu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir teşekkür videosu yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum günü nedeniyle resmi Twitter hesabı https://twitter.com/RT_Erdogan'dan videolu teşekkür mesajı yayınladı.

"Doğum günüm vesilesiyle dualarını esirgemeyen, tebriklerini gönderen tüm vatandaşlarıma gönül dolusu teşekkürler." başlığı altında yayınladığı teşekkür mesajında Erdoğan, "Muhterem büyüklerim, değerli kardeşlerim; bugün doğum günüm münasebetiyle yaptığınız dualar ve gönderdiğiniz mesajlar için hepinize teşekkür ediyorum. Her duanın, her mesajın bende özel bir yerinin olduğunu özellikle bilmenizi isterim. Allah hepinizden razı olsun. Mevlam hepinize sağlıklı, huzurlu ve millete adanmış bir ömür nasip etsin. Mevlam hepinize ömrünüzün her anını iyilik, güzellik ve doğruluk yolunda harcamayı nasip etsin. Hepiniz saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Kalın sağlıcakla." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür videosu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.