Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye bir uyarı daha...

New York'ta konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan IKBY'deki referandum ile ilgili Barzani'yi tekrar uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan uygulanacak yaptırımlarla ilgili MGK toplantısını işaret etti.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

''Özel temsilcilerimi ben Sayın Barzani'ye gönderdim, dedim ki 'Sakın böyle bir yanlışın içerisine girme, biz darda kaldığınız zamanlarda size her türlü desteği vermiş bir ülkeyiz. 350 kilometre sınırımız olan bir komşumuzsunuz, komşunuz durumundayız. Bizde akrabalarınız var, aynı şekilde bizimkilerin sizde akrabaları var. Bakın böyle bir yanlış yapmayın.' Ne yazık ki bu yanlışı şu anda yapmış durumdalar. Ayın 27'sinde benim Milli Güvenlik Kurulu toplantım vardı. Birleşmiş Milletler gündemi sebebiyle bu toplantıyı biz 22'sine aldık. Döner dönmez cuma günü, Ankara'da Milli Güvenlik Kurulumuzu topluyoruz. Milli Güvenlik Kurulu toplantımızda ne gibi yaptırımlar uygularız, bunun kararını alacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye bir uyarı daha... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Barzani IKBY referandum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.