Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Katar'da büyük ilgi! Sosyal medyada 'trend topic' oldu...

Katarlılar, "Twitter"daki paylaşımlarıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkelerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Twitter'da, açılan "Katar halkı Erdoğan'ın gelişini kutluyor" başlıklı hashtag ülkede 'trend topic' oldu.

Katarlılar, "Twitter"daki paylaşımlarıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkelerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Kuveyt'ten Katar'a geçmesiyle eş zamanlı olarak "Twitter"da, "Katar halkı Erdoğan'ın gelişini kutluyor" başlıklı bir hashtag açıldı...

Katarlılar, Erdoğan'ı "kahraman", "stratejik ortak" şeklinde nitelendirerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden şiir, nesir ve fotoğraflar paylaştı.

Hashtag kısa sürede trend topic oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Katar'da büyük ilgi! Sosyal medyada 'trend topic' oldu... ile ilgili etiketler Katar Sosyal Medya erdoğan ziyaret trend topic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.