Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Şanlıurfa 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları...

"Bunlar da Osmanlı tokadını yediler. Türkiye Urfa'nın yanı başında benzer oyunlarla karşı karşıya. Dün bölgeye gelenler bugün de terör örgütü bahanesiyle aynı oyunun peşindeler. Terör örgütleriyle al takke ver külah içindeler. Terör örgütleri bu topraklarda karşılık bulamayacak.

ÖNCE BEN SONRA SİZ AFRİN'E DOĞRU YOLA ÇIKARIZ

''Gerektiği zaman sefer görev emrini ilan ederiz, önce ben sonra siz Afrin'e gideriz. Hedef Kızıl elma. Bu canın ne kıymeti var ki. Bu mücadelemizi bugün itibariyle kaç terörist etkisiz hale getirildi; 2 bin 21. Bizim de 80 civarında Mehmetçik ve ÖSO'dan şehitlerimiz var."

AFRİN'İ TERÖRDEN TEMİZLEYECEĞİZ

"Bu yolda Rabbimizin müjdesi yakın bize. İnşallah Allah'ın yardımı, zafer bize yakın. Bölmek isteyenlşere asla müsaade etmeyeceğiz. Suriye'den gelen 500 bine yakın Muacire siz Ensar oldunuz. Siz onlara kapılarınızı kapamadınız. Önce Fırat Kalkanı Harekatı ile Cerablus, güneyde El Bab'ı terörden temizledik. Şimdi ise Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin'i terörden temizleyeceğiz.''

"Ezanına, bayrağına, toprağına, geleceğine sahip çıkan bu millet bugün mü teslim olacak? Sabır ve kararlılıkla hareket ettik. Mesafe katettikçe harekat kabiliyetimiz artıyor. Sizin bu heyecanınız, coşkunuz oldukça zafer yakındır. Burnumuzun dibinde terör koridoru oluşturmalarını seyredecek değiliz. Suruç'un hemen karşısında o bölgeden ülkemize çoğunluğu da Kürt kardeşlerimizden oluşan yüzbinlerce kardeşimiz geldi. Şimdi orada DEAŞ var mı yok."

SALİH MÜSLİM'İN TUTUKLANMASI

"Afrin'in bir köyünde 4 masum köylüyü ellerini-kollarını bağlayıp çevrelerine bombalı tuzaklar kurup gittiler. Askerimiz tarafından oradan çıkarıldılar ve her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Oyunu görüyorsunuz değil mi? Başları var ya Çekya'da şimdi tutuklandı. Çekya bunu bize teslim eder. Teslim ettikten sonra adeaetin nasıl tecelli ettiği görülecek. Dikkat edin her gün dünyanın pek çok yerinde Zeytin Dalı Harekatımız konuşuluyor, eleştiriliyor. Avrupa Birliği ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimiz için 6 bin Avro teklif etti. Bunun 6'da birini bile yerine getirmedi"

ŞANLIURFA'YA YAPILAN YATIRIMLAR

"Biz hiç bir beşerinin karşısında eğilmedik. Geçtiğimiz 15 yılda Türkiye'yi 4 kata kadar büyüttük. Şanlıurfa bundan en iyi nasibini alanlardan oldu. Şanlıurfamızın en önemli eksiklerini tamamlamanın, sorunlarının çözmenin gayreti içindeyiz. Hızlı tren Urfa'ya kazandırmakta olduğumuz bir diğer önemli konu. GAP Havalimanı 23 bin yolcu ağırlıyordu şimdi 833 bin yolcuya çıktı ve Urfa ülkemizin en büyük şehirleri arasına karıştı. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.