Cumhurbaşkanı Erdoğan, galada gözyaşlarını tutamadı! /VİDEO

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan geçtiğimiz akşam Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kut'ül Amare dizisinin galasına katıldı.

1. Dünya Savaşı’nın temel muharebelerinden biri olarak bilinen Kut Muharebesi’ni konu alan “Kut’ül Amare” dizisinin tanıtımı ve ilk gösterimi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

2353_tur_picture_20180116_14319007_14319006

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Basına kapalı düzenlenen programa Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Fikri Işık ve Bekir Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, oyuncular ve konuklar katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kut'ül Amare dizisi ile ilgili görüntülerin gösterildiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Ekran_Resmi_2018-01-17_12.49.11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, galada gözyaşlarını tutamadı! /VİDEO ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan kut'ül amare gala ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.