Cumhurbaşkanı Erdoğan bakan ve milletvekilleriyle bir araya geliyor!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakan ve milletvekilleriyle bir araya geliyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün bakan ve milletvekilleriyle bir araya geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine bugün toplanacak olan AK Parti grubu öncesi parti sözcüsü Mahir Ünal'dan açıklama geldi. Ünal, toplantının gündemine ilişkin, "Yaz planı çerçevesinde değerlendirme yapılacak" dedi.

Mahir Ünal'ın açıklamaları şu şekilde;

Yaz planı çerçevesinde değerlendirme yapılacak. Kongre sürecine dönük bazı değerlendirmeler ve müzakereler gerçekleştirilecek. Bu çerçevede Meclisimizin önümüzdeki hafta çalışmayacak olması dolayısıyla bu toplantıya gerek görülmüştür. Toplantıya ilişkin çok kısa bir bilgilendirme gereği duyduk.

'KİŞİSEL TARTIŞMALARIN NE VAKTİ NE ZAMANI'

(MHP lideri Devlet Bahçeli ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki polemik) Türkiye'nin içinden geçtiği kritik bir süreç var. Burada kişisel tartışmaların, bir takım açıklamaların tekrardan konuşulmasının şu anda ne vakti ne zamanı. Siyasetten nezaket çok önemlidir. Tabii ki siyasetçi düşüncelerini ifade edecektir ama siyasetin nezaketi çerçevesinde yapılması gerektiğini ifade ettik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bakan ve milletvekilleriyle bir araya geliyor! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti bakanlar milletvekilleri
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.