Erdoğan: "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" görüşü ile hareket ediyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 6. Olağan İl Kongresi'nde partililere seslendi

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Ne diyor şair; Şehitler tepesi boş değil / Toprağını kahramanlar bekliyor! / Ve bir bayrak dalgalanmak için / Rüzgar bekliyor!

Kahraman askerlerimiz önce Fırat Kalkanı, şimdi Zeytin Dalı Operasyonu'nda bayrağımızı dalgalandıran rüzgarı estiriyor.

GAZİNİN EVİNE ZİYARET

Dün akşam bir gazimizin evine gittim 15 temmuz köprüsünde silahlı bir yaklaşımla bu alçaklar tarafından vurulmuş ve 32 yaşında bir genç kardeşimiz bir tane yavrusu var... Çok da cefakar bir eşi var.

İlginç olan şu 46 kez şu ana kadar ameliyat olmuş, şimdi salı günün ayağının dizden alta kesecekler, düşündüm düşündüm dediler ki artık başka çaremiz yok... Şimdi iki Sabri tanıdım ben; birisi bu Sabri ayağı kesiliyor, diğeri de kendini tankın altına atana Sabri onu da çok ameliyat ettiler yurt dışına gönderdik orada dil tahsili yapıyor.

"Başkanım, Reisim kararı verdim salı günü 47. operasyona gireceğiz ne yapalım ayağımızı kestireceğiz." dedi... Şimdi böyle gençlerimiz olduktan sonra birileri kalkıyor diyor ki geçlik şöyle gençlik böyle, evelallah bizim gençliğimiz böyle! Dimdik ayakta!

BATI İLE İLİŞKİLER

Son günlerde bize uzatılan hiçbir dostluk elini havada bırakmadığımız görüyorsunuz. Meseleleri suhulete çözmek isteyenlere nispet bir tavır sergiliyoruz. Ama söz elbette önemlidir değerlidir, konuşmak müzakere belirli konularda anlaşmak elbette kıymetlidir ama biz asıl neticeye bakarız uygulamaya bakarız. Hem müzakere ederiz hem de operasyonlarımızı sürdürürüz.

BAZI KÜÇÜK JESTLER ELBETTE MÜMKÜNDÜR

Kendilerini düzeltmesi gerekenler karşımızdakilerdir. Tabii bazı jestler elbette mümkündür. Asıl hedeflerimizden ve beklentilerimizden verecek tavizimiz yok.

Bütün dünyayı titreten DEAŞ ile savaşan ve kazanan tek ülke Türkiye'dir.

YERLİ İHA VE SİHA'LAR

Geçenlerde Batman'da bir ziyaret gerçekleştirdim iftihar ettim. Artık bir kararlılık var bir inanç var. Çok daha farklı çok daha güzellikler var.

BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

Bahçeli ile bir araya geleceğim. Kendisine teşekkür ediyorum. "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" görüşü ile hareket ediyoruz.

Erdoğan: "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" görüşü ile hareket ediyoruz ile ilgili etiketler Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.