Cuma namazı öncesi İstiklal Marşı okudular / VİDEO

15 Temmuz’un yıl dönümü öncesi Cuma namazında cemaat hep bir ağızdan İstiklal Marşını okuyarak darbeci hainlere birlik mesajı verdi...

15 Temmuz’un yıl dönümü öncesi Cuma namazında cemaat hep bir ağızdan İstiklal Marşını okuyarak darbeci hainlere birlik mesajı verdi...

O anlar ise bir cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

15 Temmuz’da FETÖ’cü askerlerin kalkışma girişiminin yıl dönümünde Cuma namazı sırasında benzerine nadir rastlanan bir durum yaşandı.

Fatih’te bulunan Nuruosmaniye Cami’nde cuma namazını kılmak için toplanan cemaat, namaz arasındaki vaaz ardından tekrar namaza durdu.

Bu sırada cami imamı bir anons yaparak darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla camide bir ilki gerçekleştireceklerini belirtti.

Ardından cami içerisinde bulunan bütün cemaat, aynı anda İstiklal Marşını okumaya başladı. Duygulu anların yaşandığı bu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası kaydedildi.

Cuma namazı öncesi İstiklal Marşı okudular / VİDEO ile ilgili etiketler İstiklal Marşı cami 15 Temmuz cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.