Çukur'un final sahnesi izleyenleri şoke etti!

Çukur dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan 16. bölümünde final sahnesi nefesleri kesti. Vartolu öldü mü yaşıyor mu sorusu merak uyandırdı. Bunun cevabı 17. bölümde açığa çıkacak. İşte yeni bölümden ilk sahne...

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 12 Şubat Pazartesi yayınlanan 16. bölümünde büyük bir şok yaşandı. Çukur'un finalinde, Yamaç, İdris Koçovalı, Selim ve onlarca adamı Vartolu'nun mekanını bastı ve büyük bir çatışma yaşandı. Final sahnesinde ise Vartolu'nun arabasıyla kaçmaya çalıştığı göründü.

640xauto

O anlarda, Beyefendi'nin adamları olduğu tahmin edilen siyah kıyafetli kişiler minibüsle Vartolu'nun aracının önünü kesti ve kurşun yağdırdı. Araçta Vartolu olduğu izlenimi verilen kişi kurşunların hedefi oldu ve öldü. Saldırganlar son olarak ise araca bomba atarak havaya uçurdu. Vartolu'nun kardeşi olduğunu bilen Yamaç ise büyük bir şok içinde o anları izledi. İşte merakla beklenen yeni bölümden ilk sahne:

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Çukur'da altı bölümlük yüzleşme serisinin üçüncüsünde yine nefesler tutuldu. Dün akşam ekrana gelen 16. bölümde İdris ve Vartolu’yu son anda durduran Yamaç İdris’e, Paşa ve Emmi’yi kurtardığını gösterdi. O sırada hışımla eve giren Vartolu, Paşa ve Emmi’yi göremeyince deliye döndü. Celasun Yamaç’a, Vartolu’dan intikam almak için onun tarafında olduğunu itiraf etti. Yamaç’a Vartolu’nun Çukur’dan gitmesi için 24 saat mühlet veren İdris, Paşa ve Sultan’a geçmişin hesabını sordu. İdris’in Sultan’a kestiği ceza ağır oldu ve onu evden kovdu. Vartolu’ya Çukur’dan birlikte gitmeyi teklif eden Saadet, Vartolu’nun Çukur’da kalmayı istemesiyle yıkıldı. Yıllar sonra bulduğu aşkı Saadet’le kurduğu hayalin etkisinden kurtulamayan Vartolu, Kasım’ın karısı Nevra ile çocuğunu serbest bıraktı. Yamaç’tan İdris’in bir oğlu daha olduğunu öğrenen Selim bu gerçek karşısında şoke oldu.

Yamaç’ın oyunuyla evine hırsız girdiğini düşünen Sena kendini yeni evinde buldu. Fakat beklemediği bir misafir vardı; Sultan. Vartolu, Çukur’dan kaçmak isteyen Karaca’nın isteğine kayıtsız kalamayarak ona yardım etti. Medet ve Celasun, Karaca’yla annesi Ayşe’yi gizlice alarak Çukur’dan kaçırmaya çalıştı. Selim’in anlayıp peşlerine düştüğü sırada Celasun kaza yaptı ve Selim, Ayşe ve Karaca’yı alarak bir otele yerleştirdi. Annesinin mezarı başında içini döken Vartolu ile yanına gelen Yamaç’ın büyük düellosu nefes keserken, Yamaç’ın Vartolu’ya gerçeği bildiğini itiraf ettiği anlar bölüme damga vurdu. Koçovalılar ve Vartolu arasında çekilen silahlar tansiyonu yükseltti. Nefes kesen mücadelede Celasun, Vartolu’yu ikna ederek çatışmadan uzaklaştırdı. Vartolu arabayla uzaklaştığı sırada önünü kesen maskeli adamlar Vartolu’nun arabasını taramaya başladı. Arabanın içinde kurşun yağmuruna tutulan Vartolu’nun atılan bombalarla birlikte dört bir yanını alevler sardı. Bu sarsıcı ana tanık olan ve afallayan Yamaç’ın yaşadığı şok izleyenleri ekran başına kilitledi.

Çukur'un final sahnesi izleyenleri şoke etti! ile ilgili etiketler Çukur 16bölüm 17bölüm ilk sahne fragman izle ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.