Darüşşafaka Doğuş CSKA Moskova’ya karşı koyamadı

Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague'de Rusya'da CSKA Moskova'ya konuk olurken parkeden 95-85 mağlup ayrıldı.

Turkish Airlines Euroleague 27.hafta mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş deplasmanda CSKA Moskova’ya 95-85 kaybetti. Bu sonuçla temsilcimiz 14.yenilgisini alırken CSKA Moskova galibiyet sayısını 20 yaptı.

Karşılaşmaya CSKA Moskova iyi başladı, 12-7 TV molasına önde girdiler. İyi oyunları moladan sonra da devam edince ilk periyot ev sahibi ekibin 24-19 üstünlüğünde sona erdi.

İkinci çeyreğe de hızlı giren CSKA farkı on sayıya çıkarttı, 31-21. İlk yarının kalan dakikalarında sahadaki oyun aynı şekilde sürünce ilk yarıyı 47-35 CSKA Moskova önde kapattı.

Üçüncü periyotun başlarında fark 14’e çıktı, 52-38. Çeyrek sonuna doğru dış atışlar ile toparlanan Daçka etkili hücumları ile uzun zaman sonra farkı eriterek son periyota altı sayı geride girdi, 68-62.

Final periyotu karşılıklı basketlerle başladı. 34.dakikada fark 16 sayıya çıktı, 82-66. Kalan dakikalarda Darüşşafaka Doğuş’un geri dönüşüne izin vermeyen CSKA Moskova maçı 95-85 kazanan taraf oldu.

Darüşşafaka Doğuş CSKA Moskova’ya karşı koyamadı ile ilgili etiketler CSKA Moskova Darüşşafaka Doğuş 95-85 maç sonucu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.