Çocuklar Duymasın'a bir şok daha!

Bir süredir bitti bitecek şeklinde haberlerle gündeme gelen Çocuklar Duymasın'a bir şok daha! Gülse Birsel'in merakla beklenen dizisi Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın'la aynı akşam yayınlanacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın bitti bitecek derken reytinglerde başarıyı yakalayarak pazar günleri ilk üçte yer almayı başardı. Ancak Gülse Birsel’in dizisi Jet Sosyete’nin pazar günleri yayınlanacağı duyurulunca akıllara Çocuklar Duymasın’ın reyting yarışında zorlanacağı geldi.

SIKI RAKİP!

Gülse Birsel’in yeni dizisi Jet Sosyete’nin ekran tarihi belli oldu. 18 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak projenin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrolde yer aldığı ‘Çocuklar Duymasın’ dizisi de pazar akşamları ekrana geliyor.

Çocuklar Duymasın'a bir şok daha! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın Jet Sosyete reyting final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.