Çitos Efe çok sevildi ama!

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Çocuktan Al Haberi' programı ile ünlenen 'Çitos Efe' lakaplı Efecan Koçyiğit adına açılan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar "bakanlık el atmakta haklı mıydı?" sorusunu akıllara getirdi.

"Çocuktan Al Haberi" programı ile tanıştığımız Erzurumlu Efecan Koçyiğit o kadar ünlü oldu ki adına sosyal medyada birçok sayfa açılmış durumda. Sosyal medyada 225 bine yakın takipçisi olan 'Çitos Efe'nin hesabından çeşitli marka ve kurumların reklamları yapılarak gelir kapısı haline dönüştürülmüş. Bunun yanında küçük bir çocuk olan Efe'nin ağzından yetişkin insan edasında yapılan yorumlar da dikkat çekiyor.

citos-efe-yi-sosyal-medyada-para-makinesi-gibi-10025915_427_m

Hatırlanacağı üzere Efecan'ın ekrana çıkarılmasının engellenmesi için imza kampanyası başlatılmış ve bunun üzerine bakanlık ekran yüzü çocukların denetlenmesi için bir kurul oluşturmuştu.

Ancak aile bakanlığın girişimini gereksiz bulmuş ve baba Şahin Koçyiğit, Efecan'ın sağlığının iyi durumda olduğunu söylemişti.
Çitos Efe çok sevildi ama! ile ilgili etiketler çitosefe efecan koçyiğit çocuktanalhaberi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.