Milyonlarca hayranı olan "Çılgın manken" Viktoria Odintsova Türkiye'ye geliyor...

“Çılgın manken” olarak ünlenen Viktoria Odintsova ve 2003 Rusya Güzeli Victoria Lopyreva, 8-13 Haziran tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek moda şovu için geliyor.

Dosso Dossi Fashion Show ve Rixos The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek şovun ilk yıldızları açıklandı.

Milyonlarca hayranı olan "Çılgın manken" Viktoria Odintsova Türkiye'ye geliyor...

Rusya başta olmak üzere tüm dünyada adından “Çılgın manken” olarak söz ettiren Viktoria Odintsova, podyumda yürüyecek yıldızlar arasında yer alacak.

Milyonlarca hayranı olan "Çılgın manken" Viktoria Odintsova Türkiye'ye geliyor... - Resim : 2

Moda çekimleri için gittiği Dubai’de hiçbir güvenlik önlemi almadan kendini bir gökdelenden sarkıtmasının ardından dikkatleri üzerine çeken Viktoria Odintsova, bir anda sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi.

Milyonlarca hayranı olan "Çılgın manken" Viktoria Odintsova Türkiye'ye geliyor... - Resim : 3

22 yaşındaki Rus modelin Instagram’da üç milyondan fazla takipçisi bulunuyor

Milyonlarca hayranı olan "Çılgın manken" Viktoria Odintsova Türkiye'ye geliyor... - Resim : 4

Milyonlarca hayranı olan "Çılgın manken" Viktoria Odintsova Türkiye'ye geliyor... ile ilgili etiketler manken Rus Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.