'Cicişler' Bahar-Nihal Candan'ı ifşa etti... Öyle bir görüntü paylaştılar ki! / VİDEO

Bahar-Nihal Candan kardeşler Cumartesi Postası'na verdikleri röportajda ‘‘Bizi ‘Cicişler’e benzetmek hakarettir’’ dedi. Cicişler, bugün de sosyal medya hesaplarından Nihal Candan'ın, yarı çıplak iki erkekle dans ettiği videoyu paylaştı.

Son günlerde ise Bahar-Nihal Candan kardeşlerin adı, 'Cicişler' olarak tanınan kardeşlerle yaşadıkları gerilimle anılıyor. Cumartesi Postası'na verdikleri röportajda Bahar-Nihal Candan kardeşler, kendilerinin 'Cicişler'e benzetilmesine tepki gösterip, "Bizi onlara benzetmek hakaret gibi" demişti.

Ciciş kardeşler Nihal Candan'ın daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış ve yarı çıplak dans ettiği bir videosunu ifşa etti.

ADASFASDASF

Esra-Ceyda Ersoy’un Candan kardeşlere cevabı dün şöyleydi: ''Biz güzel ve seksiyiz. Siz şişman ve çirkinsiniz. Önce diyet yapıp zayıflayın, bir de bakımdan geçin. Hem, daha 3 gün önce bizzat kendiniz ‘Biz, sizi örnek alarak büyüdük’ dememiş miydiniz? Şimdi gidin eve ders çalışın ve avukat olun. Diyelim ki; avukat oldunuz. Aklı yerinde hangi insan size dava verir?''

DAdDFAFD

Taklitler aslını yüceltirmiş ama siz bize hakaret gibi çıktınız meydana. Daha fazla bizim adımızı kullanarak bizi rezil etmeyin pılınızı pırtınızı toplayın gidin evinizde oturup ders çalışın avukat olun! Gerçi farz edelim ki mezun olabilip avukat olabildiniz. Hangi aklı yerinde insan size davasını verirse artık. Hızlarını alamayan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler bu kez sosyal medya hesaplarından Nihal Candan'ın gizli bir videosunu repost edip, takipçileriyle paylaştı.

İŞTE O İFŞA VİDEOSU

Videoda Nihal'in yarı çıplak halde iki erkekle dans ettiği görülüyor.

esra_ersoy

CEYDA ERSOY KİMDİR?

Ceyda Ersoy, 30 Eylül 1988 tarihinde Mersin‘de üç katlı bir villada doğmuştur. Kendisinden 4 yaş büyük Esra Ersoy adında ablası vardır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de özel okullarda okuduktan sonra Ankara, Bilkent Üniversitesi‘nde okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi, Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümüne devam etti.

Ablası Esra Ersoy ile beraber 2008 yılında yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Kartal Tibet‘in yaptığı “Hayat Güzeldir” adlı dizi filmde Alp Kırşan, Cem Davran, Begüm Kütük, Merve Sevi ile birlikte oynadılar.

Twitter‘da ve YouTube‘da birbirinden seksi klipler ve fotoğraflar yayımladılar. Çoğu kez de yaptıkları projeler, aşkları ya da ilginç açıklamaları gündeme taşıdı onları.

Mart 2010 yılında “Top Model Of Turkey” yarışmasında Miss Fotomodel of Turkey seçildi. Kasım 2012 da Çin’de yapılan Miss Fotomodel of the world’da ülkemizi Miss Fotomodel olarak temsil etti.

2009 yılında Cine5‘te yaptıkları bir programı açarken “Günaydın cicişler” deyiverdi. Sonra Okan Bayülgen programında onlara takılırken hep “ciciş” dedi ve “ciciş” olarak kaldılar.

2014 yılında “Şipşak Anadolu” sinema filminde Cengiz Küçükayvaz, Erdal Tosun ile beraber oynadılar.

Filmleri ve Dizileri:
2014 – Şipşak Anadolu – Sinema Filmi
2011 – Ruffles Reklamı
2009-2010 – Neşeli Günler – Sunucu (Cine 5)
2009-2010 – Burger King Reklamları- Vodafone reklam filmi
2009 – Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv)
2009 – Manga – Klip – Dünyanın Sonuna Doğmuşum
2008 – Çarkıfelek – Hostes (Kanal 1)
2008 – Hayat Güzeldir – Dizi Film (ShowTv)

nihal_candan

NİHAL CANDAN KİMDİR?

19 yaşında olan yarışmacı Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, işte benim stilimde en çok gerginlik oluşturan isimdi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip. Tabi Survivor'da aç kaldıkça bu kilodan daha da aşağıya ineceği tahmin ediliyor.

'Cicişler' Bahar-Nihal Candan'ı ifşa etti... Öyle bir görüntü paylaştılar ki! / VİDEO ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.