'CHP'li başkanın ihale yolsuzluğunu FETÖ'cü hâkimler hasır altı etti'

Vatan kod adlı gizli tanık: FETÖ, Silivri Belediye Başkanı Işıklar’la oy karşılığı işbirliği için anlaşma yaptı

FETÖ'nün Silivri yapılanmasıyla ilgili soruşturmada 'Vatan' kod isimli gizli tanık ilçenin CHP'li belediye başkanı Özcan Işıklar'ın 2010 ve 2011'de ihaleye fesat karıştırmak suçundan soruşturma geçirdiğini ancak FETÖ'nün Ankara'daki üst düzey yargı uzantılarını ziyaret ederek hakkında takipsizlik kararı alındığını iddia etti.

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre Işıklar, Taylan M. isimli kişi ile FETÖ'nün yargıdaki üst düzey isimlerinden yardım almak için Ankara'ya gitti. Işıklar'ın örgütün Silivri İmamı olan tutuklu İlker Koyuncuoğlu ile yerel seçim döneminde yaptığı görüşmenin ses kaydını işaret eden gizli tanık söz konusu kasette iki ismin 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası için birlikte hareket etme anlaşması üzerinde konuştuklarını söyledi. Koyuncuoğlu, CHP'li başkana son yerel seçimlerde oy desteği karşılığı işbirliği teklif ederken, Işıklar darbe girşimi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Değirmenköyü Muhtarı'na sahip çıktı ve FETÖ okulu Fatih Üniversitesi'ne salon tahsis etti.

'CHP'li başkanın ihale yolsuzluğunu FETÖ'cü hâkimler hasır altı etti' ile ilgili etiketler FETÖ özcan ışıklar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.